Ποδόσφαιρο

Premier League: Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι 1-1, αλλού η κορυφή!

Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 - 20:12

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκαν ισόπαλες στο ντέρμπι της αγωνιστικής, χαρίζοντας τη κορυφή στην Άρσεναλ! 

Premier League: Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι 1-1, αλλού η κορυφή!

Η Λίβερπουλ κυριάρχησε με τις ευκαιρίες της, η Σίτι είχε τα δοκάρια της, αλλά τελικά η Άρσεναλ βρέθηκε στη πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ στο φινάλε του ματς.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο ντέρμπι τίτλου της 28ης αγωνιστικής στην Premier League, αποτέλεσμα που έφερε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για την Άρσεναλ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ του Στόουνς ύστερα από ασίστ του Ντε Μπρόινε. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, έγιναν πιεστικοί και έριξαν στα σχοινιά τη Σίτι.

Αυτό απέφερε το κερδισμένο πέναλτι του Νούνιεζ ύστερα από λάθος του Ακέ. Ο Μακ Άλιστερα ανέλαβε την εκτέλεσε και δεν έκανε λάθος, κάνοντας το 1-1. Σκορ που έμελλε να μείνει μέχρι το φινάλε, παρά τις ευκαιρίες που είχε η Λίβερπουλ στη συνέχεια.

Η Σίτι επίσης είχε δύο δοκάρια, ένα με το Φόντεν μετά από κόντρα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έναν με τον Ντοκού, ύστερα από πλαϊνό σουτ. Η μπίλια έκατσε στο Χ, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Κερδισμένη από αυτό το αποτέλεσμα ήταν η Άρσεναλ, η οποία ανέβηκε στη κορυφή του πίνακα για πρώτη φορά μετά τα Χριστούγεννα.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κέλεχερ, Μπράντλεϊ (61' Ρόμπερτσον), Κουάνσα, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Σομποσλάι (61' Σαλάχ), Έντο, Μακ Άλιστερ, Έλιοτ, Νούνιες (76' Χάκπο), Ντίας

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον (56' Ορτέγκα Μορένο), Γουόκερ, Ακάντζι, Άκε, Ρόδρι, Στόουνς, Φόντεν, Σίλβα, Ντε Μπρόινε (69' Κόβατσιτς), Άλβαρες (69' Ντόκου), Χάλαντ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr