Ποδόσφαιρο

Βetsson: Σούπερ προσφορά* στα ελληνικά Play Out!

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 - 08:52

Τα ελληνικά Play Out παίζουν στην Betsson με σούπερ προσφορά*! 

Βetsson: Σούπερ προσφορά* στα ελληνικά Play Out!

Δεν είναι μόνο οι ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα στην χώρα μας αλλά και αυτές που παλεύουν για να μην πέσουν κατηγορία.

Το Σάββατο (16/03, 17:00) ο Αστέρας Τρίπολης παίζει με τον Βόλο, και 30 λεπτά αργότερα (16/03, 17:30) η Κηφισιά κοντράρεται με τον ΟΦΗ.

Στη συνέχεια της ημέρας, ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα (16/03, 19:30), με το τελευταίο ματς για τα ελληνικά Play Out να γίνεται στις 20:00 μεταξύ του Παναιτωλικού και του Πανσερραϊκού.

Στην Betsson βρίσκετε μία σούπερ προσφορά για το ελληνικά Play Out!

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Στην πλατφόρμα της Βetsson η διασκέδαση είναι πάντα στο 100%, με τις προσφορές* στο Live Casino, τις καθημερινές Πόκερ Αποστολές* και τα εξαιρετικά Virtual Sports, αλλά και τις Ενισχυμένες Αποδόσεις στις κορυφαίες διοργανώσεις του στοιχήματος και τα Leaderboard.

Betsson, ένα στοίχημα κάνει την διαφορά!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr