Ποδόσφαιρο

Betsson: Με παράδοση η Μπόκα Τζούνιορς στην Εστουδιάντες

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 - 08:10

Στο «Estadio Jorge Luis Hirschi» η Εστουδιάντες αντιμετωπίζει τη Μπόκα Τζούνιορς (18/3/2024, 02:00) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Copa de la Liga Αργεντινής.

Betsson: Με παράδοση η Μπόκα Τζούνιορς στην Εστουδιάντες

Πρόκειται για ένα ματς ανάμεσα σε δύο από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ποδοσφαίρου της χώρας και με μεγάλη βαθμολογική σημασία, αφού προσπαθούν να τερματίσουν στην πρώτη 4άδα της κατάταξης ώστε να περάσουν στην επόμενη φάση. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα προσφέρει συναρπαστικές επιλογές σε πληθώρα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Ο άσος της Εστουδιάντες προσφέρεται στο 2,45** και το διπλό της Μπόκα Τζούνιορς πληρώνει στο 3,10** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε πως η Betsson είναι υπερήφανος χορηγός της Μπόκα Τζούνιορς.

ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ BETSSON!

Ανάμεσα στην Εστουδιάντες και την Μπόκα Τζούνιορς τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη, ενώ τα στατιστικά υποδεικνύουν πως οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλη απόκλιση στην έως τώρα πορεία τους στο θεσμό. Συγκεκριμένα, η Εστουδιάντες έχει πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες με 11-7 γκολ (3-1-1, 6-2 γκολ – εντός έδρας) και η Μπόκα Τζούνιορς έχει 4-4-2 με 14-9 τέρματα (1-2-2, 4-4 γκολ – εκτός έδρας).

Η παράδοση ανάμεσα στην Εστουδιάντες και την Μπόκα Τζούνιορς είναι πλούσια και υπέρ της φιλοξενούμενης. Η Μπόκα Τζούνιορς έχει 103 νίκες, η Εστουδιάντες 44, ενώ 42 ματς έληξαν ισόπαλα.

Η Εστουδιάντες το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Προέρχεται από τρεις απανωτές ήττες. Στο Copa de la Liga ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας από την Πλατένσε, έπειτα έχασε με 3-1 στην έδρα της Σαρμιέντο και τα ξημερώματα της Πέμπτης (14/3) υπέστη και ήττα με 2-1 από τη Ρίβερ Πλέιτ στον τελικό του Σούπερ Καπ Αργεντινής. Αυτά τα αποτελέσματα έχουν δημιουργήσει την αίσθηση πως βρίσκεται στα πρόθυρα κρίσης και απέναντι στη Μπόκα Τζούνιορς θα αναζητήσει αντίδραση.

Η Μπόκα Τζούνιορς, τώρα, προέρχεται ίσως από την κορυφαία της εμφάνιση μέσα στο 2024. Νίκησε με 4-2 τη Ράσινγκ Κλουμπ εντός έδρας και θέλει να «χτίσει» πάνω σε εκείνο το αποτέλεσμα. Αν μη τι άλλο είναι εμφανή τα σημάδια της προόδου υπό τον καινούριο προπονητή Ντιέγκο Μαρτίνες, αλλά είναι και δεδομένο πως όπως σημειώνει ο ίδιος η ομάδα του χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη για να φτάσει στο επίπεδο που εκείνος επιθυμεί. Ωστόσο, βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ LEADERBOARD ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Εστουδιάντες-Μπόκα Τζούνιορς το στοίχημα για τις δύο ομάδες διαφέρει. Η Εστουδιάντες, από τη μια, καλείται να βρει πολύ γρήγορα τον καλό της εαυτό προκειμένου να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να επιστρέψει στις επιτυχίες και υπάρχει πίεση στο εσωτερικό της. Η Μπόκα Τζούνιορς, από την άλλη, ψάχνει να βελτιωθεί δραστικά μακριά από το γήπεδό της.

Το στοίχημα στο Λιγκ Καπ Αργεντινής προσφέρει αποδόσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες με πολλές ομάδες να έχουν το βλέμμα τους στο τρόπαιο και να νιώθουν ικανές να το διεκδικήσουν. Εστουδιάντες και Μπόκα Τζούνιορς είναι ανάμεσα σε αυτές και το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες προσφέρεται στο 2,10** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr