Ποδόσφαιρο

Επική πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λίβερπουλ στη παράταση! [vid]

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 - 20:24

Η Γιουνάιτεντ επικράτησε επί της Λίβερπουλ στο πιο ιντριγκαδόρικο παιχνίδι της χρονιάς ύστερα από 120'!   

Επική πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λίβερπουλ στη παράταση! [vid]

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ μας χάρισαν ένα συναρπαστικό ματς για το κύπελλο, το οποίο τα είχε όλα, με τους κόκκινους διαβόλους να χαμογελούν στο τέλος! 4-3 το τελικό σκορ στη παράταση, ύστερα το 2-2 της κανονικής διάρκειας.

Το πιο καλτ παιχνίδι κυπέλλου διαδραματίστηκε στο "θέατρο των ονείρων", σε ένα ματς που ίσως αποδειχθεί ότι είναι και της χρονιάς! Οι δύο ομάδες μας χάρισαν ένα παιχνίδι ροντέο ανελέητου αγγλικού ποδοσφαίρου, όπου η ομάδα του Τεν Χαγκ αποδείχθηκε πιο έξυπνη και εύστοχη, καταφέρνοντας να πάρει τη πρόκριση στους τέσσερις του θεσμού.

Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με τον ΜακΤόμινεϊ στο 10', κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη όμως, με τη Λίβερπουλ να ανατρέπει άμεσα το σκορ, με γκολ των ΜακΆλιστερ στο 44' και Σαλάχ στο 45+2'. Η απάντηση άργησε να έρθει, αλλά τελικά ήρθε στο 87' από τον Άντονι ο οποίος είχε έρθει από τον πάγκο. Το ματς οδηγήθηκε στη παράταση, εκεί όπου μας περίμεναν άλλα τριάντα λεπτά μοναδικού ποδοσφαίρου.

Η Λίβερπουλ πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Έλιοτ στο 105' με σουτ έξω από τη περιοχή. Ο Ράσφορντ είχε την απάντηση αφού εκμεταλλεύτηκε τη πάσα του ΜακΤόμινεϊ ύστερα από κλέψιμο στη μεσαία γραμμή. Όλα έδειχναν πως θα πάμε στα πέναλτι όπου και θα κρινόταν ο νικητής.

Ο Ντιαλό είχε αντίθετη άποψη όμως αφού μετά από αντεπίθεση σκόραρε με ιδανικό πλασέ στη γωνία και έστειλε την ομάδα του στους τέσσερις του κυπέλλου στο 120+1'. Ο ίδιος αντίκρισε τη κίτρινη κάρτα για τον πανηγυρισμό του η οποία ήταν και η δεύτερή του, παίρνοντας τον δρόμο για τα αποδυτήρια και την αποβολή που δέχθηκε.

Η Λίβερπουλ είχε πολλές ευκαιρίες να κλειδώσει το ματς στην αντεπίθεση, αλλά είχε πολλές λάθος αποφάσεις στη τελική πάσα και το πλήρωσε.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ονάνα, Ουάν Μπισάκα (71΄Μαγκουάιρ), Βαράν (85΄Ντιαλό), Λίντελοφ, Νταλότ, Μαϊνού (80΄Έρικσεν), ΜακΤόμινεϊ, Ράσφορντ, Γκαρνάτσο, Μπρούνο Φερνάντες, Χόιλουντ (71΄Άντονι)

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Κέλεχερ, Γκόμες (101΄Τσιμίκας), Κουάνσα, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (77΄Μπράντλει), Έντο, Μακ Άλιστερ, Σομποσλάι (72΄Έλιοτ), Σαλάχ (77΄Χάκπο), Λούις Ντίας, Νούνιες

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr