Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-3: Μεγάλη νίκη για τον δικέφαλο! [vids]

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 - 20:06

Ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη μέσα στη Λεωφόρο με σκορ 2-3 εκμεταλλευόμενος τα αμυντικά λάθη του τριφυλλιού!

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-3: Μεγάλη νίκη για τον δικέφαλο! [vids]

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι στη Λεωφόρο για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ και παρέμεινε δυνατά στο κυνήγι του τίτλου!

Με γκολ των Ντεσπόντοφ, Μπράντον Τόμας και Σβαμπ ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-2 τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σκόραρε δις με τον Μπερνάρ. Η ομάδα της Τούμπας εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των πρασίνων και τον κακό σχεδιασμό του Τερίμ και πήραν σπουδαία νίκη.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ντεσπόντοφ, σουτάροντας με το εξωτερικό εντός περιοχής, έκανε το 0-1 μετά το γύρισμα του Σοάρες από τα αριστερά. Η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα για τους πράσινους. Μετά από σέντρα του Κώτσιρα και κακό διώξιμο του Κεντζιόρα, ο Μπερνάρ έπιασε το σουτ και ισοφάρισε στο 29'.

Ο Τόμας όμως μετά από εξαιρετική αντεπίθεση στο 37ο λεπτό έγραψε το 1-2, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Φατίχ Τερίμ έκανε τρεις αλλαγές και προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς. Ο Παναθηναϊκός πίεσε αρκετά, δημιούργησε φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει με τον ρυθμό του παιχνιδιού να πέφτει όσο περνούσε η ώρα.

Στο 88′ ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι για χέρι του Παλάσιος, γεγονός που οδήγησε και στην αποβολή του παίκτη. Ο Σβαμπ εκτέλεσε από τη λευκή βούλα και έγραψε το 1-3 στο 89'.

Στο 92′ ο Μπερνάρ με ωραίο πλασέ, μετά την πάσα του Γερεμέγεφ, μείωσε σε 2-3. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους πράσινους, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι σε τροχιά τίτλου και πήρε μεγάλη ψυχολογίας ενόψει συνέχειας.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης (46′ Ρούμπεν Πέρεθ), Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς (46′ Χουάνκαρ), Κώτσιρας, Τσέριν (79′ Γερεμέγεφ), Μπακασέτας, Μπερνάρ, Ιωαννίδης, Σπόραρ (46′ Παλάσιος).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Γιόνι (77′ Βιεϊρίνια), Κουλιεράκης, Κεντζιόρα (46′ Νάσμπεργκ), Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Μεϊτέ, Μουργκ (60′ Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ (60′ Ζίβκοβιτς), Τάισον, Μπράντον Τόμας (72′ Σαμάτα).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.