Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-0: Όρθια στις καθυστερήσεις! [vid]

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 - 22:31

Η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό χάρη σε γκολ του Ελίασον στο 90+1' και παρέμεινε πρώτη. 

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-0: Όρθια στις καθυστερήσεις! [vid]

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, επικρατώντας 1-0 του Ολυμπιακού στην OPAP Arena με σκόρερ τον Νίκλας Ελίασον στο 90+1′.

Το ματς κρίθηκε απ’ το έξοχο γκολ του Νίκλας Ελίασον στο 90+1′. Ο Σουηδός έφυγε στην κόντρα, Κάρμο και Ρέτσος δεν μπόρεσαν να τον σταματήσουν και ο 28χρονος μεσοεπιθετικός με πλασέ απέναντι από τον Τζολάκη έγραψε το 1-0!

Στο υπόλοιπο παιχνίδι η ΑΕΚ προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της και το παιχνίδι της, αλλά απέναντί της βρήκε έναν πολύ καλό τακτικά Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν και αυτοί με τη σειρά τους πολλές και σημαντικές φάσεις, αλλά βρήκαν απέναντί τους τον πολύ καλό Αθανασιάδη. Αφού δεν κατάφερε να σκοράρει το πλήρωσε στη συνέχεια του ματς και ουσιαστικά έμεινε εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Η ΑΕΚ έφτασε στους 65 βαθμούς, ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 63, ο Παναθηναϊκός με 59 και ο Ολυμπιακός με 57.

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα (77′ Πόνσε), Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Σιμάνσκι (70′ Μάνταλος), Άμραμπατ (70′ Ελίασον) , Γκατσίνοβιτς (70′ Τσούμπερ), Πινέδα, Γκαρσία (86′ Λιούμπισιτς).

Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ορτέγκα, Κάρμο, Ρέτσος, Ροντινέι, Έσε, Τσικίνιο, Φορτούνης (79′ Γιόβετιτς), Μασούρας (61′ Ζέλσον Μαρτίνς), Ποντένσε, Ελ Κααμπί (61′ Ναβάρο).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.