Ποδόσφαιρο

Betsson: Σούπερ προσφορά* στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024 - 10:53

Στην Betsson παίζουμε μπάλα στο ελληνικό πρωτάθλημα με μία σούπερ προσφορά*! 

Betsson: Σούπερ προσφορά* στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Το Σαββατοκύριακο είχαμε μεγάλες συγκινήσεις με τις νίκες των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και τώρα στα παιχνίδια της Τετάρτης, η δράση εκτοξεύεται για την Super League και την διεκδίκηση του πρωταθλήματος!

Ο Ολυμπιακός παίζει με τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (03/04, 19:00), ενώ λίγο αργότερα ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Λαμία (03/04, 19:30) στην Τούμπα.

Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής πραγματοποιείται το βράδυ (03/04, 21:00), καθότι ο Παναθηναϊκός θέλει να ψαλιδίσει την απόσταση από την ΑΕΚ που παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στη Λεωφόρο παίζεται ίσως το πρωτάθλημα και εάν η ΑΕΚ φύγει χωρίς απώλειες θα είναι πολύ πιο κοντά στον στόχο της.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Στην πλατφόρμα της Βetsson η διασκέδαση είναι πάντα στο 100%, με τις προσφορές* στο Live Casino, τις καθημερινές Πόκερ Αποστολές* και τα εξαιρετικά Virtual Sports, αλλά και τις Ενισχυμένες Αποδόσεις στις κορυφαίες διοργανώσεις του στοιχήματος και τα Leaderboard.

Betsson, ένα στοίχημα κάνει την διαφορά!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr