Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός - Άρης 3-0: Πρώτη νίκη στα πλέι οφ!

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024 - 21:04

Σε μονόλογο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός την αναμέτρηση με τον Άρη, με τους Ερυθρόλευκους να επικρατούν με 3-0, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ολυμπιακός - Άρης 3-0: Πρώτη νίκη στα πλέι οφ!

Ο Ολυμπιακός έδωσε συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις του, μετά από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, μόνο που σήμερα μετουσίωσε την εμφάνιση και σε τρίποντο.

Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν μια πολύ μεστή και αποτελεσματική εμφάνιση. Είχαν τον έλεγχο του ματς καθόλη τη διάρκειά του και ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο. Έφτασαν στα τρία τέρματα χωρίς ιδιαίτερο κόπο, παράλληλα έχασαν πέναλτι με τον Ελ Καμπί, ενώ είχαν και άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα.

Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Ελ Κααμπί στο 6’. Στο 60’ ο Ποντένσε έκανε το 2-0 και στο 89’ ο Καρβάλιο διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν το καθήκον τους και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τη Λαμία (7/4), για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός έφτασε τους 60 βαθμούς, ενώ ο Άρης παρέμεινε στην 5η θέση με 48 πόντους, πολύ μακριά από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ροντινέι (86' Κίνι), Ρέτσος, Κάρμο, Ρίτσαρντς, Τσικίνιο, Έσε, Φορτούνης (71' Μασούρας), Ποντένσε (72' Μαρτίνς), Γιόβετιτς (82' Καρβάλιο), Ελ Κααμπί (82' Ελ Αραμπί).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Ρόουζ (46' Φαμπιάνο), Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ (46' Γκαρθία), Βερστράτε, Σουλεϊμάνοφ (78' Φετφατζίδης), Νταρίντα, Σαβέριο (46' Σαμόρα), Μορόν (67' Ανσαριφάρντ).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.