Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ - Λαμία 3-1: Άργησε αλλά το γύρισε!

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024 - 21:47

Η Λαμία έβαλε δύσκολα στον δικέφαλο απόψε, αλλά η ομάδα της Τούμπας βρήκε τον δρόμο της ανατροπής. 

ΠΑΟΚ - Λαμία 3-1: Άργησε αλλά το γύρισε!

Η Λαμία φάνηκε για ένα ημίχρονο άκρως ανταγωνιστική μέσα στη Τούμπα, αφού δυσκόλεψε αρκετά την ομάδα του Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το ματς με επτά αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Κάτι που φαίνεται πως μπέρδεψε την ομάδα και έχασε αρκετό χρόνο μέσα στο παιχνίδι.

Αρχικά η Λαμία, άνοιξε το σκορ στο 7', με τον Ρούμπεν Μαρτίνεθ να εκμεταλλεύεται το λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι επικίνδυνοι και δημιούργησαν φάσεις, αλλά δεν ήταν εύστοχοι στη τελική εκτέλεση. Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ φαινόταν πως δεν μπορούσε να απειλήσει και να σκοράρει. Η ισοφάριση τελικά ήρθε μετά από στημένη φάση, με τον Μιχαηλίδη να κάνει το 1-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Λουτσέσκου θέλησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, κάνοντας τρεις μαζεμένες αλλαγές με το ξεκίνημα του β’ μέρους. Η δικαίωση ήρθε βέβαια από τη τέταρτη αλλαγή του και τον Σβαμπ. Ο Αυστριακός στο 70' με δικό του σουτ έκανε την ανατροπή για την ομάδα του. Ο Στέφαν Σβαμπ διπλασίασε τα προσωπικά γκολ του ευστοχώντας από την «άσπρη βούλα» στο πέναλτι που κέρδισε ο Άλι Σαμάτα από τον Κορνέζο και γράφοντας το 3-1 στο 88ο λεπτό.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (81’ Σάστρε), Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Ρ. Σοάρες (46’ Μπάμπα), Οζντόεφ (65’ Σβαμπ_, Τσιγγάρας (46’ Μεϊτέ), Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ (46’ Τάισον), Σαμάτα

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Σιμόν, Σίντκλεϊ, Μαρτίνες (87’ Τόσιστς), Τζανδάρης (92’ Βασιλαντωνόπουλος), Σλίβκα (77’ Μάλτσι), Τσιλούλης, Λέικ (77’ Στάνκο), Νούνιες (46’ Σαντάνα)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.