Ποδόσφαιρο

Άρσεναλ-Μπάγερν Μονάχου με Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Τρίτη, 9 Απριλίου 2024 - 09:08

Στο «Emirates Stadium» η Άρσεναλ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Champions League.

Άρσεναλ-Μπάγερν Μονάχου με Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Αμφότερες ονειρεύονται να διεκδικήσουν τον τίτλο και ποντάρουν στα δυνατά χαρτιά τους. Η Άρσεναλ στον ενθουσιασμό και την έδρα της, ενώ η Μπάγερν Μονάχου στην εμπειρία της και την ποιότητά της. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα στους αγώνες της κορυφαίας διοργάνωσης συλλόγων προσφέρει θαυμάσιες επιλογές σε μεγάλη γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Στο Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Άρσεναλ πληρώνει στο 1,74** και το διπλό της Μπάγερν Μονάχου δίνεται στο 4,42** στην πλατφόρμα της Betsson. Διαθέσιμο στο ματς είναι και το εργαλείο Bet Builder που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό και συμβάλλει στην αύξηση των τιμών.

ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ BETSSON!

Στο Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου τα προγνωστικά έχουν φαβορί για τη νίκη, αλλά όπως συμβαίνει συνήθως στα νοκ άουτ του Champions League οι προκρίσεις καθορίζονται στις λεπτομέρειες. Η Άρσεναλ έφτασε ως εδώ «γράφοντας» 4-1-1 σε όμιλο με τις Αϊντχόφεν, Λανς, Σεβίλλη, ενώ στους «16» έβγαλε νοκ άουτ την Πόρτο στα πέναλτι (4-2). Η Μπάγερν Μονάχου είχε 5-1-0 σε γκρουπ με Κοπεγχάγη, Γαλατασαράι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στους «16» ξεπέρασε το εμπόδιο της Λάτσιο (3-1 συνολικό σκορ).

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η παράδοση στο Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί μετρούν τρεις σερί νίκες όλες με σκορ 5-1 επί της Άρσεναλ στο Champions League. Η τελευταία νίκη της Άρσεναλ επί της Μπάγερν Μονάχου στον θεσμό ήταν το 2015. Ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Τότεναμ έβαλε 14 γκολ σε 17 αγώνες της Premier League στην Άρσεναλ.

Το ματς βρίσκει την Άρσεναλ σε μια ιδιαίτερη στιγμή. Παράλληλα με το Champions League παλεύει για να κατακτήσει και την Premier League. Αυτή την περίοδο παίζει αρκετά καλά και η αμυντική της λειτουργία είναι αρκετά σταθερή. Να σημειώσουμε πως εντός έδρας μετράει έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και στις τρεις από αυτές – συμπεριλαμβανομένων των δύο τελευταίων – κράτησε το μηδέν στην εστία της. Δεν έχει χάσει στο «Emirates» από τις αρχές Ιανουαρίου (2-0 η Λίβερπουλ για το FA Cup). Το περασμένο Σάββατο (6/4) νίκησε 3-0 μέσα στην Μπράιτον για το πρωτάθλημα Αγγλίας.

Η Μπάγερν Μονάχου παίζει τα ρέστα της στο Champions League για να μην τελειώσει τη σεζόν χωρίς τίτλο. Στη Γερμανία έχει μείνει στο -16 από την Λεβερκούζεν, ενώ βγήκε εκτός και από το Κύπελλο πολύ νωρίς. Αυτό που απασχολεί εδώ και καιρό στο εσωτερικό της είναι αν ο προπονητής Τόμας Τούχελ μπορεί να ενώσει την ομάδα με δεδομένο πως στο τέλος της σεζόν θα φύγει από το πόστο του. Το περασμένο Σάββατο (6/4) η Μπάγερν Μονάχου έχασε με ανατροπή 3-2 στην έδρα της Χάιντενχαϊμ. Νικούσε 0-2 στο πρώτο ημίχρονο και δέχθηκε τρία γκολ στο δεύτερο μέρος.

Η Άρσεναλ, ως σύνολο, δεν είναι μαθημένη να παίζει σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Για εκείνη ακόμη και το γεγονός πως βρίσκεται σε αυτό το σημείο αποτελεί επιτυχία και μεγάλο μάθημα. Η Μπάγερν Μονάχου είναι σε φάση το Champions League ή τίποτα κι αυτό την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το να πετύχει πρώτη γκολ η Μπάγερν προσφέρεται στο 2,95** (από 2,67), το γκολ του Harry Kane πληρώνει 2,95** (από 2,70) και το Over 3,5 ανεβαίνει στο 3,10** (από 2,83). Με Σούπερ Ενίσχυση στο 5,65** (από 4,70) προσφέρεται η νίκη της Άρσεναλ με Over 2,5 στο ματς και γκολ από τον Bukayo Saka.

Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι στον πρώτο «τελικό» της Μαδρίτη

Στο «Santiago Bernabeu» η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο των «8» του Champions League. Οι δύο ομάδες κοντράρονται εκ νέου στα νοκ άουτ του θεσμού σε μια σεζόν όπου η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να επιστρέψει στον ευρωπαϊκό θρόνο στον οποίο κάθεται η Μάντσεστερ Σίτι.

Στο Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι οι αποδόσεις είναι κοντά προϊδεάζοντας για σπουδαίο ματς όπως και τα προηγούμενα στα οποία μας έχουν συνηθίσει οι δύο αντίπαλοι. Συγκεκριμένα, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρεται στο 2,83** με το διπλό της Μάντσεστερ Σίτι να δίνεται στο 2,40** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, είναι διαθέσιμη για το παιχνίδι και η επιλογή Bet Builder, ένας διαφορετικός τρόπος στοιχηματισμού που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι τα έχουν πάει πολύ καλά ως τώρα στη διοργάνωση. Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το έξι στα έξι σε γκρουπ με Νάπολι, Μπράγκα και Ουνιόν Βερολίνου, ενώ στους «16» ζορίστηκε για να ξεπεράσει την Λειψία (2-1 συνολικό σκορ). Η Μάντσεστερ Σίτι είχε κι εκείνη το απόλυτο σε γκρουπ με Λειψία, Γιούνγκ Μπόις κι Ερυθρό Αστέρα και στους «16» απέκλεισε την Κοπεγχάγη (6-2 συνολικό σκορ).

Η παράδοση στο ζευγάρι Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League είναι ελαφρά υπέρ της Μάντσεστερ Σίτι που έχει 4 νίκες έναντι 3 της Ρεάλ Μαδρίτης και 3 ματς έληξαν ισόπαλα.

Αναμετριούνται για 3η σερί σεζόν στα νοκ άουτ του θεσμού. Στις προηγούμενες δύο, για τα ημιτελικά αμφότερες, στη μια προκρίθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης και στην άλλη η Μάντσεστερ Σίτι. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει νικήσει τη Μάντσεστερ Σίτι στην κανονική διάρκεια στα 3 τελευταία ματς που την υποδέχθηκε.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης περιμένουν αυτό το ματς πως και πως αφότου έγινε η κλήρωση. Την περασμένη σεζόν η ισπανική ομάδα ταπεινώθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Etihad» χάνοντας με 4-0 σε ματς όπου το… κοντέρ θα μπορούσε κάλλιστα να γράψει τα διπλάσια. Εδώ και καιρό οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης κάνουν λόγο πως θέλουν να πάρουν εκδίκηση και οι κουβέντες τους δεν είναι του αέρα μιας και τους τελευταίους μήνες έχουν αναπτύξει μομέντουμ με 13 σερί ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις (9-4-0) και μετρούν τρεις διαδοχικές επιτυχίες. Επιπλέον, έχουν κι ένα πολύ σημαντικό αβαντάζ: έπαιξαν τελευταία φορά στις 31 Μαρτίου (2-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο) και είχαν περισσότερο χρόνο ξεκούρασης και προετοιμασίας. Στο ίδιο διάστημα η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε δύο ματς.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ LEADERBOARD ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι νιώθει πως θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς για εκείνη. Αυτή τη σεζόν κόντρα στις καλύτερες ομάδες της Premier League δεν τα έχει πάει καλά και το μήνυμα του προπονητή Πεπ Γκουαρδιόλα είναι πως θα χρειαστεί να ανεβάσουν το επίπεδο της απόδοσής τους για να έχουν τύχη να περάσουν στην επόμενη φάση. Βέβαια, η Μάντσεστερ Σίτι είναι αήττητη εδώ και 25 συνεχόμενα ματς σε όλες τις διοργανώσεις (21-4-0) και προέρχεται από καλές εμφανίσεις και νίκες επί της Άστον Βίλα (4-1) και της Κρίσταλ Πάλας (4-2) για την Premier League, ενώ παλεύει σε τρία μέτωπα (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Champions League).

Στο Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι το στοίχημα δεν έχει να κάνει μονάχα με την αγωνιστική προσέγγιση, αλλά και τη νοητική – ψυχολογική αφού έχει αναπτυχθεί αντιπαλότητα μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το να σκοράρει στο ματς ο Jude Bellingham προσφέρεται στο 3,10** (από 2,80) και ο Phil Foden 3,65** (από 3,30). Στα συνδυαστικά, η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι γκολ από τον Erling Haaland και Over 9,5 κόρνερ πληρώνει 6,80** (από 6,20) και η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με Over 2,5 στο παιχνίδι και γκολ από τον Vinicius φτάνει στο 7,25** (από 6,60).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr