Ποδόσφαιρο

Ζωντανός παρά την ήττα ο ΠΑΟΚ, 1-0 από τη Μπριζ

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 - 00:03

O "Δικέφαλος του Βορρά" δέχθηκε ένα γκολ νωρίς και ηττήθηκε στο Βέλγιο, όμως ο Κοτάρσκι έπιασε πέναλτι, τον κράτησε όρθιο και η πρόκριση είναι στο χέρι του ενόψει της ρεβάνς στην καυτή Τούμπα σε μία εβδομάδα.

Ζωντανός παρά την ήττα ο ΠΑΟΚ, 1-0 από τη Μπριζ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.84 3.6 4.15 1.92 1.81 1.34 3.1 1.71 2.02 1.22 1.28 1.94

Η Μπριζ κατάφερε να προηγηθεί αρκετά νωρίς. Ο Βανάκεν άνοιξε αριστερά, έγινε η παράλληλη μπαλιά προς τον ανενόχλητο Βέτλεσεν στο ύψος του πέναλτι, αυτός έκανε το πλασέ και νίκησε τον Κοτάρσκι για το 1-0 των γηπεδούχων μόλις στο 6ο λεπτό. Πολύ καλή στιγμή για την Μπριζ για ένα δεύτερο γκολ πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών. Ο Ντε Κάιπερ έγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε την παράλληλη μπαλιά με τον Τιάγκο να κάνει την προβολή και να μην προλαβαίνει τη μπάλα για να την σπρώξει στα δίχτυα. Λίγο πριν το ημίχρονο, ο Τάισον πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή, την έφερε στο δεξί και έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει και πάλι πάνω από την εστία της Μπριζ.

Με την πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος, η Μπριζ βρέθηκε κοντά σε δεύτερο γκολ στο 58’. Η μπάλα έφτασε στον Τζουτγκλά μέσα στην περιοχή, αυτός έκανε ένα αδύναμο πλασέ με τον Κοτάρσκι να σταματάει τη μπάλα με το ένα χέρι και την άμυνα του ΠΑΟΚ να απομακρύνει. Ο ΠΑΟΚ στο 69’ έφυγε στην αντεπίθεση με τέσσερις ποδοσφαιριστές, ο Τάισον άνοιξε αριστερά στον Ζίβκοβιτς, ο οποίος αντί να κάνει το σουτ επιχείρησε να δώσει απέναντι στον Ντεσπόντοφ με την μπαλιά του Σέρβου να σταματάει στους αμυντικούς της Μπριζ. Ο Κοτάρσκι έκανε πέναλτι στο 78’ καθώς ανέτρεψε τον Νούσα. Ο Τιάγκο ανέλαβε την εκτέλεση του με τον Ντεσπόντοφ να πηγαίνει στον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ να του λέει κάτι. Εν τέλει ο Κοτάρσκι έπεσε στην δεξιά του γωνία και έδιωξε με τα πόδια του πέναλτι του Τιάγκο που πήγε στο κέντρο της εστίας.

ΜΠΡΙΖ: Τζάκερς, Σπίλερς (56' Ορντόνεζ), Μέχελε, Ντε Κάιπερ, Σόμπε, Ομιεντίκα, Βανάκεν, Βέτλεσεν (73' Μπαλάντα), Σκόρας, Τιάγκο, Ζούτγκλα (73' Νούσα).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (81' Ότο), Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (73' Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (62' Ντεσπόντοφ), Τάισον, Σαμάτα (73' Μπράντον Τόμας).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.