Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας 0-1: Σοκ στο Άνφιλντ!

Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 - 18:06

Η Κρίσταλ Πάλας έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα, αλώνοντας το Άνφιλντ με 0-1! 

Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας 0-1: Σοκ στο Άνφιλντ!

Η Κρίσταλ Πάλας κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη στο «Άνφιλντ» επικρατώντας με 1-0, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Premier League, αφήνοντας έτσι στην τρίτη θέση τους «ρεντς».

Ακόμα ένα χαστούκι για τη Λίβερπουλ που φαίνεται πως βρίσκεται σε αγωνιστική καθίζηση. Ηττήθηκε ξανά εντός έδρας, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, βάζοντας σε σοβαρό κίνδυνο τον τίτλο. Έπεσε στη 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει και η Άρσεναλ σε λίγη ώρα κόντρα στην Άστον Βίλα.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά αμφίρροπο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με τους παίκτες του Όλιβερ Γκλάσνερ να κοιτάζουν στα μάτια τους γηπεδούχους. Μάλιστα πέτυχαν και το γκολ της νίκης στο με τον Εμπερέτσι Έζε στο 14'. Οι φιλοξενούμενοι δεν φοβήθηκαν και συνέχισαν να κάνουν το παιχνίδι τους, αφού δημιούργησαν και άλλες επικίνδυνες κατάστασεις μπροστά από την εστία του Άλισον.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ ανέβασε την απόδοσή της, δημιούργησε πολλές φάσεις αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.
Δεύτερο σερί κάζο για την Λίβερπουλ μέσα σε λίγες ημέρες, μετά από την ήττα με την Αταλάντα, και βάζει σε κίνδυνο ολόκληρη τη χρονιά. Μένει να δούμε αν θα μπορέσει να αντιδράσει και να αλλάξει κάτι στη συνέχεια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr