Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός - Λαμία 3-1: Ανατροπή με μάγο Μπερνάρ! [vids]

Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 - 18:56

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Λαμίας με 3-1, παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, με σόλο του Μπερνάρ. 

Παναθηναϊκός - Λαμία 3-1: Ανατροπή με μάγο Μπερνάρ! [vids]

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε μέχρι έναν βαθμό κόντρα στην αξιόμαχη Λαμία, αλλά τελικά με δύο προσωπικά γκολ του Μπερνάρ, πήρε το σημαντικό τρίποντο.

Η Λαμία άνοιξε το σκορ μόλις στο 14' με τον Σλίβκα και έβαλε από νωρίς δύσκολα στο τριφύλλι. Οι πράσινοι αντέδρασαν άμεσα όμως και πέτυχαν την ισοφάριση λίγα λεπτά μετά, στο 18' με τον Τσέριν.

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές, έγινε πιο επιθετικός και επικίνδυνος, αλλά άργησε να κάνει την ανατροπή. Ο Βραζιλιάνος άσος πέτυχε απευθείας εκτέλεσε φάουλ στο 60' και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του. Ο ίδιος παίκτης έγραψε και το τελικό 3-1 για να κλειδώσει την νίκη της ομάδας του.

Η ομάδα του Τερίμ έχει ανέβει προσωρινά στη πρώτη θέση με 68 βαθμούς, έχοντας παιχνίδι περισσότερο από τους ανταγωνιστές της.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόβσκι, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Χουάνκαρ, Αράο, Τσέριν (89' Ζέκα), Μπερνάρ (90+2' Βέρμπιτς), Μπακασέτας (89' Τζούριτσιτς), Ιωαννίδης (89' Γερεμέγεφ), Σπόραρ (71' Παλάσιος).

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ (55' Σίντκλεϊ), Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Νούνιες (70' Τσούκαλος), Σλίβκα, Τζανδάρης, Τσιλούλης (57' Βασιλαντωνόπουλος), Μάλτσι, Λέικ (57' Τόσιτς).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.