Ποδόσφαιρο

Άρσεναλ - Άστον Βίλα 0-2: Ακολούθησε τη Λίβερπουλ, μόνη πρώτη η Σίτι!

Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 - 20:44

Η Βίλα έβαλε και αυτή φωτιά στο πρωτάθλημα (μετά την Κρίσταλ Πάλας κόντρα στην Λίβερπουλ), ρίχνοντας στο καναβάτσο τους κανονιέρηδες! 

Άρσεναλ - Άστον Βίλα 0-2: Ακολούθησε τη Λίβερπουλ, μόνη πρώτη η Σίτι!

Η Άστον Βίλα χτύπησε στο φινάλε του ματς και με δύο γκολ έριξε την Άρσεναλ από τη κορυφή.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι κοίταξε στα μάτια τους διεκδικητές του τίτλου, που με τη νίκη αυτή τους έριξε από τη κορυφή, ενώ έχρισε φαβορί τον εαυτό της για τη 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι χωριάτες εμφανίστηκαν πιο απειλητικοί στο 2ο μέρος του παιχνιδιού και μετέφεραν το παιχνίδι προς στην εστία της Άρσεναλ. Όσο κυλούσε ο χρόνος γινόταν ολοένα και πιο επικίνδυνη, ενώ η ομάδα του Αρτέτα έμοιαζε να μην έχει απάντηση και ιδέες.

Ο Μπέιλι και ο Γουότκινς βρήκαν δίχτυα τελικά στο 84' και στο 87΄αντίστοιχα για να πληγώσουν την Άρσεναλ. Την έριξαν από τη κορυφή, έχρισαν φαβορί τη Μάντσεστερ Σίτι για το πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα έγιναν το φαβορί για τη 4η θέση και το εισιτήριο που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr