Ποδόσφαιρο

Betsson: Τελικός για την Μπόκα Τζούνιορς κόντρα στη Γοδόι Κρουζ

Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 - 10:32

Στο «La Bombonera» η Μπόκα Τζούνιορς αντιμετωπίζει τη Γοδόι Κρουζ (17/04/2024, 01:30) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου Copa de la Liga Argentina.

Betsson: Τελικός για την Μπόκα Τζούνιορς κόντρα στη Γοδόι Κρουζ

Σε αυτή την «στροφή» ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος του τουρνουά και για τη Μπόκα Τζούνιορς το ματς είναι τελικός καθώς προσπαθεί να πάρει εισιτήριο για τα νοκ άουτ, ενώ η Γοδόι Κρουζ έχει εξασφαλίσει πρωτιά και πρόκριση και είναι βαθμολογικά αδιάφορη. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα είναι συγκλονιστικό καθώς θα βρείτε ανεπανάληπτες επιλογές σε μεγάλη γκάμα αγορών με πλούσιες αποδόσεις.

Ο άσος της Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται στο 1,68** με το διπλό της Γοδόι Κρουζ να φτάνει στο 5,30** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική και συμβάλλει στην ενίσχυση των τιμών. Να σημειώσουμε πως η Betsson είναι περήφανη χορηγός της Μπόκα Τζούνιορς.

ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ BETSSON!

Στο Μπόκα Τζούνιορς – Γοδόι Κρουζ τα προγνωστικά έχουν φαβορί για τη νίκη. Βέβαια, τα στατιστικά των δύο ομάδων δείχνουν τις διαφορές στην πορεία τους ως τώρα. Η Μπόκα Τζούνιορς έχει ρεκόρ 6-4-3 με 19-12 γκολ (4-2-0, 12-6 γκολ – εντός έδρας) και η Γοδόι Κρουζ έχει 9-2-2 με 16-5 γκολ (5-0-1, 9-2 γκολ – εκτός έδρας). Φυσικά, δεν μπορούν να παραβλεφθούν οι αριθμοί της Μπόκα Τζούνιορς στο γήπεδό της, αλλά και το βαθμολογικό κίνητρο που έχει.

Η παράδοση στο Μπόκα Τζούνιορς – Γοδόι Κρουζ σε 23 αναμετρήσεις είναι: 12 νίκες η Μπόκα Τζούνιορς, 4 νίκες η Γοδόι Κρουζ και 7 ισοπαλίες.

Η Μπόκα Τζούνιορς το περασμένο Σάββατο (13/4) ηττήθηκε με 1-0 από την Εστουδιάντες εκτός έδρας καθώς έπαιξαν τα εναπομείναντα 63 λεπτά του αγώνα τους που είχε διακοπή εξαιτίας προβλήματος υγείας παίκτη της γηπεδούχου. Ένα λάθος του τερματοφύλακά της ήταν αρκετό για να ηττηθεί και πλέον αντιμετωπίζει τα εξής σενάρια: Θέλει νίκη για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού. Με ισοπαλία υπάρχει πιθανότητα πρόκρισης, αλλά θα πρέπει να ηττηθεί η Ράσινγκ Κλουμπ (παίζει με την Μπελγράνο), να μη νικήσει η Νιούελς Ολντ Μπόις (παίζει με τη Ντεφένσα ι Χουστίια) και να χάσει η Λανούς (παίζει με την Εστουδιάντες). Με ήττα βγαίνει νοκ άουτ.

Η Γοδόι Κρουζ, πάλι, έχει το νου της στραμμένο στα προημιτελικά του Copa de la Liga της Αργεντινής. Εκεί θα αντιμετωπίσει όποια ομάδα πάρει την 4η θέση από τον πρώτο όμιλο. Η εξαιρετική πορεία που έχει πραγματοποιήσει ως τώρα της έχει ανοίξει την όρεξη για να διεκδικήσει τον τίτλο, αν και στο εσωτερικό της αντιλαμβάνονται πως αυτή η αποστολή είναι πολύ δύσκολη με δεδομένο πως στα νοκ άουτ θα λάβουν μέρος πολλές ποιοτικές ομάδες.

Αυτό, όμως, είναι που κάνει και το στοίχημα στο Λιγκ Καπ Αργεντινής τόσο έντονο και διασκεδαστικό. Είναι πολλές εκείνες οι ομάδες που έχουν ό,τι χρειάζεται για να διεκδικήσουν το τρόπαιο, ενώ οι «μεγάλες» έχουν και παράλληλες διεθνείς υποχρεώσεις που πάντοτε παίζουν ρόλο.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο Μπόκα Τζούνιορς – Γοδόι Κρουζ το στοίχημα για τις δύο ομάδες διαφέρει. Η Μπόκα Τζούνιορς παίζει έναν τελικό και θέλει τη νίκη πάση θυσία την στιγμή που η Γοδόι Κρουζ θέλει να είναι προσεκτική ώστε να μην χάσει κάποιον ή κάποιους από τους σημαντικούς της παίκτες ενόψει της νοκ άουτ φάσης του τουρνουά. Σχετικά με τις ενδεκάδες, ο τεχνικός της Μπόκα Τζούνιορς, Ντιέγκο Μαρτίνες, δεν έχει τους αμυντικούς Μπλοντέλ, Ανσελμίνο και τον χαφ Μπλάνκο. Η Γοδόι Κρουζ, πάλι, δεν αντιμετωπίζει πάρα πολύ σημαντικά προβλήματα.

Το ενδεχόμενο να νικήσει η Μπόκα Τζούνιορς από το πρώτο μέρος και να επιβεβαιώσει το στοίχημα 1 ημίχρονο – 1 τελικό προσφέρεται στο 2,70** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr