Ποδόσφαιρο

Σούπερ δράση στο Champions League με κορυφαία προσφορά*

Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 - 10:41

  Το Champions League επιστρέφει και στην Betsson θα βρείτε την φάση των «8» με μία σούπερ προσφορά*! 

Σούπερ δράση στο Champions League με κορυφαία προσφορά*

Την Τρίτη (16/04, 22:00) η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας το υπέρ της 3-2 από την Γαλλία. Την ίδια ώρα η Ντόρτμουντ στην Γερμανία παίζει τα... ρέστα της με την Ατλέτικο, μετά το 2-1 του πρώτου ματς στην Μαδρίτη.

Την Τετάρτη (17/04, 22:00) έχουμε τον επαναληπτικό του 3-3 της Ισπανίας ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Ρεάλ Μαδρίτης. Τι θα γίνει τώρα στο Μάντσεστερ; Στο άλλο ματς της ημέρας, η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί την Άρσεναλ μετά το 2-2 στο Λονδίνο.

Ποιες θα είναι οι 4 ομάδες που θα περάσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης;

Μέχρι τότε η Betsson σας υποδέχεται στον κόσμο του Champions League με μία σούπερ προσφορά!

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE

Στην πλατφόρμα της Βetsson η διασκέδαση είναι πάντα στο 100%, με τις προσφορές* στο Live Casino, τις καθημερινές Πόκερ Αποστολές* και τα εξαιρετικά Virtual Sports, αλλά και τις Ενισχυμένες Αποδόσεις στις κορυφαίες διοργανώσεις του στοιχήματος και τα Leaderboard.

Betsson, ένα στοίχημα κάνει την διαφορά!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr