Ποδόσφαιρο

Μεγαλειώδης πρόκριση της Παρί με τεσσάρα στην έδρα της Μπαρτσελόνα! [vid]

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 - 00:02

Μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πέτυχε μία τεράστια ανατροπή στο «Μονζουίκ», επικράτησε με 4-1 των Καταλανών και πέρασε στα ημιτελικά του Champions League.

Μεγαλειώδης πρόκριση της Παρί με τεσσάρα στην έδρα της Μπαρτσελόνα! [vid]

Μπορεί η βραδιά να ξεκίνησε ιδανικά για τους «μπλαουγκράνα», ωστόσο κατέληξε σε… εφιάλτη. Μετά τη νίκη τους με 3-2 στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα, είχαν το πάνω χέρι για την πρόκριση, αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος θέλει να οδηγήσει την γαλλική ομάδα σε μία ευρωπαϊκή διάκριση, πριν μετακομίσει στη Μαδρίτη.

H Μπαρτσελόνα προηγήθηκε με γκολ του Ραφίνια στο 12ο λεπτό, αλλά λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Αραούχο αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα και κάπου εκεί τα πάντα άλλαξαν. Στο 40’ ο πρώην «μπλαουγκράνα», Ουσμάν Ντεμπελέ, έκανε το 1-1, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης.

Πολύ γρήγορα στο δεύτερο μέρος, οι Παριζιάνοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή και έφθασαν στην ανατροπή με τον Βιτίνια να βρίσκει δίχτυα για το 2-1 στο 54’. Επτά λεπτά μετά, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Εμπαπέ, η Παρί πήρε σκορ πρόκρισης. Ο θρίαμβος ολοκληρώθηκε με τον Γάλλο σούπερ σταρ να διαμορφώνει το τελικό 4-1 στο 89’.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr