Ποδόσφαιρο

Πέρασε την Ατλέτικο με σπουδαία ανατροπή η Ντόρτμουντ! [vid]

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 - 00:04

Μία θέση στα ημιτελικά του Champions League έκλεισαν οι Βεστφαλοί, οι οποίοι επικράτησαν με 4-2 των «ροχιμπλάνκος» στο «Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ», τσεκάροντας το εισιτήριο της πρόκρισης με δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών.

Πέρασε την Ατλέτικο με σπουδαία ανατροπή η Ντόρτμουντ! [vid]

Συναρπαστική εξέλιξη είχε το ζευγάρι των προημιτελικών της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ανάμεσα στην Μπορούσια Ντορτμουντ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρά την ήττα της στην Ισπανία με 2-1, το γκολ που είχε πετύχει η γερμανική ομάδα προς το τέλος του πρώτου αγώνα, αποδείχθηκε άκρως σημαντικό.

Οι παίκτες του Έντιν Τέρζιτς βρέθηκαν με σκορ πρόκρισης από το πρώτο κιόλας ημίχρονο της ρεβάνς. Με τα γκολ των Μπραντ (34’) και Μάατσεν (39’), η Ντόρτμουντ προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης, βάζοντας δύσκολα στο σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε. Παρ’ όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στο ματς.

Η αρχή έγινε με αυτογκόλ του Χούμελς στο 49’, ενώ ο Κορέα στο 64’ πέτυχε το 2-2 για την Ατλέτικο Μαδρίτης, που βρέθηκε ξανά με το εισιτήριο της πρόκρισης στα χέρια της. Ωστόσο, οι Φίλκρουγκ (71’) και Σάμπιτζερ (74’) βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και διαμόρφωσαν το τελικό 4-2, που έστειλε τους Βεστφαλούς στα ημιτελικά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr