Ποδόσφαιρο

To «Superclasico» Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς παίζει στην Betsson

Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 - 08:39

Στο ουδέτερο «Estadio Mario Alberto Kempes» της Κόρδοβα, η Ρίβερ Πλέιτ υποδέχεται την Μπόκα Τζούνιορς (21:30) στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Copa de la Liga Αργεντινής.

To «Superclasico» Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς παίζει στην Betsson

Η ομάδα που θα περάσει από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του Εστουδιάντες – Μπαράκας Σεντράλ στους «4» της διοργάνωσης. Οι δύο αντίπαλοι είναι έτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση ενός τόσο σημαντικού ντέρμπι και το θέαμα αναμένεται συναρπαστικό. Σε περίπτωση ισοπαλίας η πρόκριση οδηγείται απ ευθείας στην διαδικασία των πέναλτι. Στην πλατφόρμα της Betsson, προσφέρονται κορυφαίες επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών με ανεπανάληπτες αποδόσεις.

Ο άσος της Ρίβερ Πλέιτ πληρώνει στο 2,10** και το διπλό της Μπόκα Τζούνιορς φτάνει στο 3,30** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το superclasico είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό. Να σημειώσουμε ότι η Betsson είναι περήφανη χορηγός της Μπόκα Τζούνιορς.

ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ BETSSON!

Ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς οι αποδόσεις έχουν σαφή κατεύθυνση για τις πιθανότητες που έχει κάθε ομάδα να πάρει τη νίκη, αλλά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστούν ακολουθούν άλλη διαδρομή. Και στις δύο πλευρές σημειώνουν πως αυτά τα τόσο μεγάλα ντέρμπι είναι απρόβλεπτα και τα πάντα μπορούν να συμβούν αφού συνήθως κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πόσο μάλλον στο συγκεκριμένο όπου το ματς γίνεται σε ουδέτερο έδαφος, βάσει κανονισμού της διοργάνωσης.

Οι δύο μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της Αργεντινής, η Ρίβερ Πλέιτ και η Μπόκα Τζούνιορς, έχουν και τεράστια μεταξύ τους παράδοση στην οποία καταγράφονται 86 νίκες της Ρίβερ Πλέιτ - 91 νίκες της Μπόκα Τζούνιορς και 84 ισοπαλίες! Αυτή τη σεζόν στις 25/02/24 έμειναν στο 1-1 στην έδρα της Ρίβερ Πλέιτ

Η Ρίβερ Πλέιτ στην κανονική περίοδο του Copa de la Liga πήρε την πρώτη θέση του πρώτου ομίλου. Έγραψε επτά νίκες, έξι ισοπαλίες κι έχασε μονάχα μια φορά, ενώ είχε 26-10 γκολ. Αναμφίβολα επέδειξε σταθερότητα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις εντυπωσίασε με το επίπεδο της απόδοσής της βάζοντας ισχυρή υποψηφιότητα για να διεκδικήσει τον τίτλο. Πάει στο ντέρμπι με τη Μπόκα Τζούνιορς μετρώντας 4 νίκες στη σειρά μεταξύ του League Cup Argentina και του Copa Libertadores.

Η Μπόκα Τζούνιορς, από την πλευρά της, πήρε την 4η θέση στο δεύτερο γκρουπ της διοργάνωσης με ρεκόρ 7-4-3 και 20-12 τέρματα. Έχοντας ανοίξει ένα νέο κύκλο από την αρχή του 2024 είναι λογικό να έχει κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της καθώς προσπαθεί να αναπτύξει την ποδοσφαιρική της ταυτότητα υπό τον καινούριο τεχνικό της Ντιέγκο Μαρτίνες. Σε γενικές γραμμές βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και προέρχεται από νίκη με 1-0 επί της Γοδόι Κρουζ, που ήταν η 6η της στα τελευταία 8 επίσημα ματς (6-1-1).

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ LEADERBOARD ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς το στοίχημα δεν είναι μονάχα αγωνιστικό, αλλά και ψυχολογικό – νοητικό. Αυτά τα ματς είναι διαφορετικά από τα άλλα. Παίζονται με πολύ μεγαλύτερο πάθος κι ένταση κι ενίοτε εκνευρισμό. Όσον αφορά στις συνθέσεις, ο προπονητής της Ρίβερ Πλέιτ, Μαρτίν Ντεμιτσέλις, δεν έχει στο μάξιμουμ τον γκολτζή Μπόρχα (13 γκολ σε 15 ματς μέσα στο έτος), ενώ στη Μπόκα Τζούνιορς δεν υπολογίζεται ο βασικός χαφ Μεδίνα λόγω τιμωρίας.

Το στοίχημα στο Λιγκ Καπ Αργεντινής κόβει την ανάσα. Το μεγαλύτερο ματς στο ποδόσφαιρο της χώρας είναι εδώ και Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς θα κάνουν ό,τι περνάει από τα πόδια τους για να πάρουν την πρόκριση ώστε να συνεχίσουν την πορεία τους προς την κατάκτηση του τίτλου. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες δίνεται στο 1,90** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr