Ποδόσφαιρο

Λαμία - Παναθηναϊκός 0-5: Καθάρισε με Μπακασέτα και Ιωαννίδη! [vid]

Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 - 19:55

Ο Παναθηναϊκός καθάρισε τη Λαμία με σκορ 0-5 για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Λαμία - Παναθηναϊκός 0-5: Καθάρισε με Μπακασέτα και Ιωαννίδη! [vid]

Ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε τη Λαμία εκτός έδρας, σε μία σούπερ παράσταση από τους Ιωαννίδη και Μπακασέτα.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ ισοπέδωσε εκτός έδρας τη Λαμία με 5-0, με τον Φώτη Ιωαννίδη να πραγματοποιεί νέα μεγάλη εμφάνιση, σημειώνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ.

Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 23' με τον Βέρμπιτς. Σειρά πήρε ο Μπακασέτας που σκόραρε μετά από ενέργεια του Ιωαννίδη στο 44'. Ο φορμαρισμένος Ιωαννίδης άνοιξε τον προσωπικό του λογαριασμό στο ματς στο 54', για να ξανά πάρει τη σκυτάλη ο Μπακασέτας στο 57'. Πάλι μετά από τρία λεπτά, ξανά χτύπησε ο Ιωαννίδης, για το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 60'.

Καταιγιστικοί οι πράσινοι που ανέβηκαν στη πρώτη θέση της βαθμολογίας προσωρινά, έχοντας 71 βαθμούς, ενώ περιμένουν το αποτέλεσμα της ΑΕΚ που παίζει στον Άρη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος (62’ Στάνκο), Τζανετόπουλος, Αμαράλ (46’ Σίντκλεϊ), Τζανδάρης (62’ Κοντονίκος), Νούνιες, Σλίβκα, Τσιλούλης, Λέικ (46’ Ρουμπέν Μαρτίνεθ), Μάλτσι (77’ Τσούκαλος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Ακαϊντίν (63’ Βιλένα), Γεντβάι, Χουάνκαρ (63’ Μλαντένοβιτς), Αράο, Τσέριν, Λημνιός, Μπακασέτας (63’ Μαντσίνι), Μπερνάρ (21’ λ.τρ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (71’ Σπόραρ).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.