Ποδόσφαιρο

Άρης - ΑΕΚ 1-2: Πάτησε κορυφή με ανατροπή!

Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 - 21:39

Η ΑΕΚ πέρασε από το Κλεάνθης Βικελίδης με ανατροπή στο σκορ και πάτησε κορυφή! 

Άρης - ΑΕΚ 1-2: Πάτησε κορυφή με ανατροπή!

Η ΑΕΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με τον Άρη, κατάφερε να ντουμπάρει το ματς και να πάρει το σημαντικό τρίποντο.

Το ματς ήταν αρκετά καλό, είχε γενικά ρυθμό και φάσεις από την αρχή του. Η Ένωση βρέθηκε να χάνει από το τέρμα του Μορόν στο 38'. Το τέρμα μέτρησε μετά από παρέμβαση του var. H AEK είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει πριν βγει το ημίχρονο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η ΑΕΚ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με σκόρερ τον Σιντιμπέ. Ο Γάλλος μπακ σκόραρε μόλις στο 49' μετά από ωραίο διαγώνιο σουτ.

Η ΑΕΚ στη συνέχεια πίεσε και ρίσκαρε όσο μπορούσε, με τον Αλμέιδα να ρίχνει στο χορτάρι όλες τις διαθέσιμες επιθετικές επιλογές που είχε στα χέρια του. Εν τέλει το γκολ ήρθε στο 84' από τον Άμραμπατ.

Έτσι, η ΑΕΚ πάτησε κορυφή, προσπερνώντας τον Παναθηναϊκό με έναν πόντο διαφορά.

ΑΡΗΣ: Χουτεσιώτης, Φατόρε, Μοντόγια, Μπράμπετς, Ρόουζ (90+2' Δεληζήση), Βερστράτε (46' Τζούρασεκ), Νταρίντα (77' Εμβοντό), Γκαρθία (63' Φετφατζίδης), Σαμόρα, Παναγίδης, Μορόν (77' Ανσαριφάρντ).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Κάλενς, Βίντα, Χατζισαφί, Σιντιμπέ (83' Φερνάντες), Σιμάνσκι (71' Αραούχο), Γιόνσον, Άμραμπατ (84' Γαλανόπουλος), Τσούμπερ (83' Λιούμπιτσιτς), Πόνσε, Ελίασον (71' Πινέδα).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.