Ποδόσφαιρο

Δεν το βάζει κάτω ο Ολυμπιακός, 2-1 τον ΠΑΟΚ! [vid]

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 - 01:13

Ο Ολυμπιακός ήταν ο θριαμβευτής του ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, επικρατώντας 2-1 του ΠΑΟΚ, αν και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές. Σκόρερ οι Κίνι (27′), Μαρτίνς (61′) και Μάρκος Αντόνιο (90+2′).

Δεν το βάζει κάτω ο Ολυμπιακός, 2-1 τον ΠΑΟΚ! [vid]

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική νίκη του στα playoffs της Stoiximan Super League, καθώς επικράτησε του ΠΑΟΚ 2-1 στο ντέρμπι του Γεώργιος Καραϊσκάκης με τους Κίνι και Ζέλσον Μαρτίνς να πετυχαίνουν τα γκολ για τους ερυθρόλευκα γκολ και τον Αντόνιο να μειώνει στις καθυστερήσεις.

Στο 11’ ο Ναβάρο σκόραρε για τους γηπεδούχους, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 26’ ο Ναβάρο κέρδισε πέναλτι στη γωνία της περιοχής, σε μαρκάρισμα που του έκανε ο Κουλιεράκης. Ο Κοτάρσκι έπιασε το πέναλτι του Ποντένσε, αλλά ο Κίνι πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε για το 1-0 στο 27’.

Στο 61’ ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0. Ο Όρτα μοίρασε για τον Ποντένσε κι αυτός με απίθανη κάθετη βρήκε τον Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος νίκησε τον Κοτάρσκι. Στο 90+3’ ο Μάρκος Αντόνιο μείωσε σε 2-1.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Κίνι (90+4’ Βέζο), Ρέτσος, Άμπι, Ρίτσαρντς, Τσικίνιο (79’ Έσε), Ιμπόρα, Όρτα (85’Καρβάλιο) , Μαρτίνς (79’ Μασούρας), Ποντένσε, Ναβάρο (85’ Ελ Κααμπί)

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (80’ Γιόνι), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ (60’ Ντεσπόντοφ), Τάισον (80’ Αντόνιο), Ζίβκοβιτς, Μπράντον Τόμας (60’ Σαμάτα)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr