Ποδόσφαιρο

Άρης - Ολυμπιακός 1-1: Σκόνταψε και έχασε ελπίδες!

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 - 21:39

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με την Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στον τίτλο. 

Άρης - Ολυμπιακός 1-1: Σκόνταψε και έχασε ελπίδες!

Η 7η αγωνιστική των πλέι οφ βρήκε ισόπαλους τον Άρη και τον Ολυμπιακό με σκορ 1-1.

Ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τη κορυφή και να μείνει σε τροχιά τίτλου, αφού ο Άρης του έβαλε μπλόκο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Μορόν και Ελ Κααμπί διαμόρφωσαν το τελικό 1-1, αποτέλεσμα που ουσιαστικά θέτει εκτός διεκδίκησης του τίτλου και τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν αρκετά απειλητικοί, προσπάθησαν να πιέσουν από νωρίς τον Άρη, αλλά το παιχνίδι δεν τους πήγε όπως θα ήθελαν. Στάθηκαν άτυχοι στο πρώτο ημίχρονο, αφού σε δύο περιπτώσεις οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ χτύπησαν το δοκάρι. Πρώτα με τον Ιμπόρα στο 25΄και μετά με τον Ελ Κααμπί στο 45+2'.

Οι κίτρινοι ήταν και αυτοί απειλητικοί, έπαιξαν το παιχνίδι τους, αφού δεν είχαν τίποτα να χάσουν. Μάλιστα μετά από πίεση του Μορόν, εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ντόη, και ο ίδιος παίκτης σκόραρε για το 1-0 στο 48'. Η απάντηση ήταν άμεση αφού ο Μαροκινός στράικερ σκόραρε για μία ακόμη φορά στο 53' ύστερα από προβολή σε σουτ του Μάρτινς. Ο αγώνας μετά πήρε μια ξέφρενη ροή όσο φτάναμε στο φινάλε του, με τις δύο ομάδες να αφήνουν αρκετά κενά προσπαθώντας να δημιουργήσουν φάσεις. Καμία δεν σκόραρε και έτσι έμεινε το τελικό 1-1.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμάτζιο, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ζουλ, Νταρίντα (90+3' Ρόουζ), Σουλεϊμάνοφ, Φετφατζίδης (60' Γκαρθία), Σαβέριο (60' Σαμόρα), Μορόν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα, Ιμπόρα, Έσε (68' Τσικίνιο), Φορτούνης, Γιόβετιτς (68' Ποντένσε), Μαρτίνς (79' Ναβάρο), Ελ Κααμπί (87' Ελ Αραμπί)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.