Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Κυριαρχική νίκη και βήμα τίτλου! [vid]

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 - 22:52

 Η Ένωση ήταν ανώτερη, νίκησε με 3-0 τον Παναθηναϊκό, κάνοντας αποφασιστικό βήμα προς τον τίτλο!

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Κυριαρχική νίκη και βήμα τίτλου! [vid]

Η ΑΕΚ κέρδισε στα ίσια τον Παναθηναϊκό δείχοντάς του την κυριαρχία της, ενώ σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, έκανε αποφασιστικό βήμα κατάκτησης του τίτλου.

Η ομάδα του Αλμέιδα ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, έβγαλε πάθος και διάθεση, που την οδήγησαν στη μεγάλη νίκη. Με αυτό το αποτέλεσμα, η ΑΕΚ αύξησε τη διαφορά στους 4 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό και στους 7 από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ελίασον ήταν ο MVP της αναμέτρησης και δικαίως. Άνοιξε το σκορ μόλις στο 7' με υπέροχο πλασέ. Η ΑΕΚ δεν σταμάτησε όμως εκεί. Ο Πόνσε εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ακαϊντίν στο 38' και με υποδειγματικό πλασέ σκόραρε για να τιμωρήσει την άμυνα του Παναθηναϊκού. Το τρίτο γκολ των κιτρινόμαυρων ήρθε στο 69ο λεπτό. Ξανά ο Ελίασον βρήκε δίχτυα, ύστερα από το ριμπάουντ, σε απόκρουση του Ντραγκόφσκι. Αυτό ήταν και το κερασάκι στη τούρτα και το γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από όλες τις τάξεις της ομάδας.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα (76' Άμραμπατ), Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα (82' Μάνταλος), Ελίασον (76' Μήτογλου), Αραούχο (58' Γκατσίνοβιτς), Πόνσε (76' Γκαρσία).

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας (77' Βαγιαννίδης), Ακαϊντίν, Γεντβάι, Χουάνκαρ (64' Μλαντένοβιτς), Αράο, Λημνιός (46' Σπόραρ), Παλάσιος (46' Βιλένα), Τσέριν, Μπακασέτας (64' Βέρμπιτς), Ιωαννίδης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.