Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ- ΑΕΚ 3-2: Έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ! [vid]

Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 - 21:58

Η ΑΕΚ σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσει τον τίτλο μέσα στη Τούμπα, όμως υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο. 

ΠΑΟΚ- ΑΕΚ 3-2: Έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ! [vid]

Ανατροπή στην ανατροπή και ματσάρα στη Τούμπα, με μεγάλο νικητή τον ΠΑΟΚ που ελπίζει ακόμη στο πρωτάθλημα.

Αν και το παιχνίδι καθυστέρησε να ξεκινήσει για 11 λεπτά λόγω κάποιων πανών που πήγαν να σπιλώσουν αυτόν τον αγώνα, όμως η συνέχεια ήταν κάτι παραπάνω από ιντριγκαρόδικη.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ιδανικά το ματς, με γκολ του Κωνσταντέλια μόλις στο 3ο λεπτό, μετά από ωραία συνεργασία ανάμεσα σε Τόμας και Μπάμπα, με τον νεαρό άσο του ΠΑΟΚ να γίνεται ο τελικός αποδέκτης και να πλασάρει ιδανικά.

Η ΑΕΚ όμως δεν άφησε αυτό το γκολ να την επηρεάσει και απάντησε άμεσα. Ο Πινέδα με καταπληκτική σόλο ενέργεια μπήκε στη περιοχή και με πλασέ στη γωνία έγραψε το 1-1 μόλις στο 9'. Η ΑΕΚ εκεί αναθάρρησε στο παιχνίδι και βρήκε ψυχολογία, αναλαμβάνοντας τη πρωτοβουλία των κινήσεων. Άργησε να ισορροπήσει το ματς ο ΠΑΟΚ που δυσκολεύτηκε αρκετά για ένα διάστημα. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το 1-1.

Σε τεντωμένο σχοινί

Το πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού στο δεύτερο μέρος δεν μας έδειξε πολλά πράγματα, με το τρίτο γκολ να έρχεται στο 75'. Μετά από στατική φάση και αδράνεια στην άμυνα του ΠΑΟΚ, ο Βίντα πήρε το ριμπάουντ και εκτέλεσε τον Κοτάρσκι για το 1-2.

Προβάδισμα που δεν κράτησε για πολύ, αφού ο 81' ο Κωνσταντέλιας εκμεταλλεύτηκε εκ νέου λάθος της άμυνας της ΑΕΚ και έγραψε το 2-2.

Στο 90+1 ο Δικέφαλος κατάφερε να πετύχει το γκολ και την ανατροπή που του έδωσαν τη νίκη. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Σάστρε έκανε το γυριστό εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε και στον Γιόνσον και κατέληξε στα δίχτυα.

Μεγάλη νίκη που κρατάει τον ΠΑΟΚ ζωντανό στο κυνήγι του πρωταθλήματος, όμως όλα είναι ξανά στο χέρι της ΑΕΚ.

Στο τέλος του αγώνα υπήρξε μεγάλη αναστάτωση και τα αίματα άναψαν, με κύριο πρωταγωνιστή τον Αλμέιδα, με τον προπονητή της ΑΕΚ να κάνει επίθεση κατά πάντων.

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Ότο (46' Σάστρε), Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Σβαμπ (78' Οζντόεφ), Μεϊτέ – Α. Ζίβκοβιτς (77' Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας, Τάισον – Τόμας (70' Σαμάτα).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Ρότα (78' Γκαρσία), Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί – Ελίασον (65' Άμραμπατ), Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα – Πόνσε (78' Τσούμπερ), Αραούχο (66' Γκατσίνοβιτς).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.