Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός - Άρης 0-1: Αυτόχειρας ακόμη μία φορά! [vid]

Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 - 22:12

Ο Παναθηναϊκός έχασε ξανά και δεν εκμεταλλεύτηκε τη γκέλα της ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός - Άρης 0-1: Αυτόχειρας ακόμη μία φορά! [vid]

Δεύτερη διαδοχική ήττα για τον Παναθηναϊκό που έχασε με 1-0 από τον Άρη, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και πέταξε τις όποιες ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Άρης έκανε το τέλειο ξεκίνημα στο ματς, αφού ευτύχησε να σκοράρει μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Γκαρσία σέντραρε από δεξιά και ο Ζαμόρα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα, δημιούργησε απανωτές φάσεις , όμως δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Όσο περνούσε η ώρα το τριφύλλι ανέβαζε την απόδοσή του και τη πίεση του, φτιάχοντας αρκετές φάσεις και κερδίζοντας αρκετά κόρνερ. Ο Άρης επέλεξε να αρκεστεί σε αμυντικό ρόλο και να περιμένει τον αντίπαλό του χαμηλά στο γήπεδο, έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί την οποιαδήποτε αντεπίθεση.

Ο Άρης δεν ρίσκαρε και λειτούργησε άψογα αμυντικά, ενώ ο Παναθηναϊκός έδειξε πολύ νωθρός και άνοστος επιθετικά. Δεν είχε ιδέες και δημιουργία ώστε να φτάσει στη πολυπόθητη νίκη.

Παρότι η ΑΕΚ έχασε, δεν κατάφερε να κερδίσει και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει. Ουσιαστικά με αυτό το αποτέλεσμα καταδίκασε τον εαυτό του.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Αράο, Ούγκο (80' Βαγιαννίδης), Μλαντένοβιτς, Τσέριν (80' Τζούριτσιτς), Βιλένα (62' Γερεμέγεφ), Μπακασέτας, Λημνιός (46' Μαντσίνι), Ιωαννίδης, Βέρμπιτς (46' Σπόραρ).

Άρης (Άκης Μάντζιος) : Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Νταρίντα, Ζουλ (72' Ντουκουρέ), Σουλεϊμάνοφ (72'Φετφατζίδης), Γκαρθία (59' Ροζ), Σαβέριο (59' Τζούρασεκ), Ζαμόρα (66' Μορόν).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.