Ποδόσφαιρο

Κόντρα γιγάντων Μπάγερν Μονάχου-Ρεάλ Μαδρίτης με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 - 10:46

Στην «Allianz Arena» η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Champions League.

Κόντρα γιγάντων Μπάγερν Μονάχου-Ρεάλ Μαδρίτης με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Η Ρεάλ Μαδρίτης, πάλι, στοχεύει σ' ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να πάει με άλλον αέρα στο δεύτερο ματς στην ισπανική πρωτεύουσα. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης οι αποδόσεις είναι αρκετά κοντά μεταξύ τους δίνοντας μια ιδέα για τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, ο άσος της Μπάγερν Μονάχου προσφέρεται στο 2,43** και το διπλό της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο 2,74** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το μεγάλο ματς διατίθεται και Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ BETSSON!

Τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί τους Γερμανούς στο Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η αλήθεια είναι πως οι Ισπανοί είναι πιο σταθεροί σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Βέβαια, στο Champions League η Μπάγερν Μονάχου έχει δείξει καλύτερο πρόσωπο με τη Ρεάλ Μαδρίτης να επωφελείται από λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις και την καλοτυχία της στα νοκ άουτ.

Ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης η παράδοση είναι μεγάλη και εξαιρετικά μοιρασμένη. Η Μπάγερν Μονάχου Μονάχου έχει 11 νίκες, η Ρεάλ Μαδρίτης 12 και 3 ματς έληξαν ισόπαλα.

Η Μπάγερν Μονάχου αδημονεί για τη σειρά με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το Champions League είναι ο μόνος τίτλος που μπορεί να κατακτήσει και τον θέλει πάρα πολύ. Στο κλαμπ ακόμη δεν έχουν ξεχάσει τις νοκ άουτ σειρές του 2017 και του 2018 όπου αμφιλεγόμενες διαιτητικές αποφάσεις οδήγησαν στον αποκλεισμό της κι ενώ ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της. Το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει στροφές και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στα προημιτελικά κόντρα στην Άρσεναλ. Πάει στο ματς προερχόμενη από τη νίκη με 3-2 επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τη Bundesliga το περασμένο Σάββατο (27/04).

Η Ρεάλ Μαδρίτης, από την πλευρά της, είχε τη βοήθεια της ισπανικής λίγκας για να προετοιμάσει το ματς. Άλλαξε σχεδόν όλο το πρόγραμμα της αγωνιστικής κι εκείνη έπαιξε την Παρασκευή (26/04) με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ εκτός έδρας. Νίκησε με 1-0 σε ματς όπου έκανε ευρύ ροτέισον και δεν έπαιξε καλά επιθετικά. Βέβαια, αυτό είναι μάλλον μια σταθερά σε όλη τη σεζόν. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η άμυνά της. Άλλωστε, χάρις σ' αυτήν και την αστοχία της Μάντσεστερ Σίτι έφτασε στα ημιτελικά καθώς την απέκλεισε στα πέναλτι.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ LEADERBOARD ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης το στοίχημα για τις δύο ομάδες διαφέρει. Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να βρει τρόπους να διασπάσει την άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και παράλληλα να προστατευθεί από τις αντεπιθέσεις εκείνης καθώς η ταχύτητα που έχει στην επίθεση μπορεί να εκθέσει την άμυνά της. Η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να αμυνθεί και πάλι σθεναρά και να κάνει εξαιρετικό ματς χωρίς την μπάλα. Όσον αφορά στις συνθέσεις, ο κόουτς της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ, δεν έχει στο μάξιμουμ τους πολύτιμους εξτρέμ Κομάν και Γκνάμπρι. Στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κάρλο Αντσελότι, δεν υπολογίζει στους Κουρτουά (τερματοφύλακας), Άλαμπα (αμυντικός), Καρβαχάλ (αμυντικός).

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson είναι διαθέσιμες πολλές επιλογές για συναρπαστικό παιχνίδι. Η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης και γκολ από τον Jude Bellingham πληρώνει 4,60** (από 4,20) και η επικράτηση της Μπάγερν με Over 2,5 στο ματς και γκολ από τον Harry Kane φτάνει στο 4,95** (από 4,50). Το να φτάσει πρώτη στα 2 γκολ η Ρεάλ Μαδρίτης δίνεται 3,15** (από 2,86) και η νίκη της Μπάγερν στο πρώτο ημίχρονο ανεβαίνει από το 3,00 στο 3,30**. Σούπερ Ενίσχυση προσφέρεται από την Betsson στο Over 3,5 γκολ του αγώνα με την απόδοσή του να εκτοξεύεται στο 3,30** (από 2,74).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr