Ποδόσφαιρο

Ιστορικός θρίαμβος του Ολυμπιακού, 2-4 την Αστον Βίλα αγγίζοντας τον τελικό του Conference League! [vid]

Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024 - 00:08

Απίστευτη βραδιά για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο με την ιστορική νίκη 4-2 στο Μπέρμιγχαμ επί της Αστον Βίλα, παίρνοντας σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Conference League που θα διεξαχθεί στην "OPAP Arena"!

Ιστορικός θρίαμβος του Ολυμπιακού, 2-4 την Αστον Βίλα αγγίζοντας τον τελικό του Conference League! [vid]

Ο Ολυμπιακός έζησε το πιο μαγικό, το πιο ιστορικό του βράδυ. Οι ερυθρόλευκοι τρέλαναν την Ευρώπη, επικράτησαν 4-2 της Άστον Βίλα μέσα στο Μπέρμιγχαμ και πλέον έχουν το ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Conference League. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ήταν απίστευτος και με μία ονειρική εμφάνιση έκανε χατ-τρικ. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 9 Μαϊου.

Δυνατά ξεκίνησε η αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες. Ευκαιρία για την Άστον Βίλα στο 6’. Εντυπωσιακή επέμβαση του Τζολάκη στο φαλτσαριστό σουτ του Ρότζερς. Η Αστον Βίλα βρήκε δίχτυα στο 9’ αλλά ο διαιτητής σφύριξε για επιθετικό φάουλ. Στο 17’ ο Ολυμπιακός αιφνιδίασε τους γηπεδούχους με εκπληκτικό γκολ του Ελ Κααμπί. Τρομερή κάθετη μπαλιά του Τσικίνιο, ο Ελ Κααμπί βγήκε τετ-α-τετ με τον Όλσεν και με πλασέ έκανε το 0-1! Στο 29’ ο Ολυμπιακός πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Ποντένσε έκανε μαγική πάσα στον Ελ Κααμπί, εκείνος κοντρόλαρε στην περιοχή και με πλασέ νίκησε τον Όλσεν γράφοντας το 0-2.

Στο 45+1’ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με τον Γουότκινς. Η Άστον Βίλα έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 52’ με τον Ντιαμπί. Στο 55’ πέναλτι για τον Ολυμπιακό. Ο Ελ Κααμπί ανέλαβε την εκτέλεση του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-3 και το χατ-τρικ. Στο 67’ ο Ολυμπιακός έκανε το 2-4! Ο Έσε έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Κόνσα, ο Όλσεν δεν κατάφερε να διώξει και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Στο 84’ άστοχο πέναλτι για τους γηπεδούχους. Ο Ντόουγκλας Λουίζ εκτέλεσε, χτύπησε η μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Τζολάκη και κατέληξε άουτ.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Ολσεν, Κας, Κόνσα, Λανγκλέ, Ντιν, Μπέιλι (85' Τζανιόλο), Μαγκίν, Λουίζ, Ρότζερς (74' Ντουράν), Ντιαμπί (85' Ιροεγκμπουνάμ), Γουότκινς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα (46' Ρίτσαρντς), Έσε, Ιμπόρα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε (70' Όρτα), Ελ Κααμπί.

ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-4 (45+1' Γουότκινς, 52' Ντιαμπί / 17', 29', 56' πέν. Ελ Κααμπί, 67' Έσε)
Φιορεντίνα - Μπριζ 3-2 (5' Σοτίλ, 37' Μπελότι, 90+1' Ενζολά / 17' πέν. Βάνακεν, 63' Τιάγκο)

ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
09/05 22:00 Ολυμπιακός - Άστον Βίλα
09/05 22:00 Μπριζ - Φιορεντίνα

Τελικός (OPAP Arena)
29/05 22:00 Άστον Βίλα ή Ολυμπιακός - Φιορεντίνα ή Κλαμπ Μπριζ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.