Ποδόσφαιρο

Μπριζ - Φιορεντίνα 1-1: Στον μεγάλο τελικό του Conference League οι Βιόλα!

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024 - 21:44

Η Φιορεντίνα έκλεισε εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Κόνφερενς Λιγκ και περιμένει Ολυμπιακό ή Άστον Βίλα, κάτι που θα μάθει αύριο βράδυ. 

Μπριζ - Φιορεντίνα 1-1: Στον μεγάλο τελικό του Conference League οι Βιόλα!

Η Φιορεντίνα έγινε η πρώτη κάτοχος του εισιτηρίου του μεγάλου τελικού του Κόνφερενς Λιγκ, που θα διεξαχθεί στην OPAP Arena.

H ιταλική ομάδα τα βρήκε σκούρα για αρκετή ώρα στο Βέλγιο, όμως χάρη στη νίκη του πρώτου παιχνιδιού με 3-2 και το σημερινό 1-1, ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπριζ στο συνολικό σκορ.

Η Φιορεντίνα πέρα από την ομάδα της Μπριζ, είχε να αντιμετωπίσει και την ατυχία της. Έχασε πολλές φάσεις, εκ τω οποίων αρκετά τετ α τετ, είχε επίσης τρία δοκάρια ενώ έπεσε και πάνω στον πολύ καλό Μινιολέ. Εκτός αυτού, είχαν βρεθεί και πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού από το γκολ του Βανάκεν, από το 20ο λεπτό.

Την εξιλέωση στην ομάδα του έδωσε ο Λούκας Μπελτράν στο τέλος του αγώνα, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Έτσι έστειλε την ομάδα του για δεύτερη σευνεχόμενη χρονιά στον μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν είτε την Άστον Βίλα είτε τον Ολυμπιακό, στην OPAP Arena στις 29 Μαϊου.

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: Μινιολέ, Οντόι (86' Νούσα), Μέχελε, Ορντονιές, Σάμπε, Βέτλεσεν (70' Ζινκερνάγκελ), Βάνακεν, Ντε Κάιπερ, Σκόρας (86' Νίλσεν), Τιάγκο, Τζουτγκλά

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τερατσιάνο, Ντοντό, Μιλένκοβιτς, Μαρτίνες Κουάρτα, Μπιράγκι, Μπελτράν (90' Ρανιέρι), Αρτούρ (71' Ντάνκαν), Μαντράγκορα, Γκονσάλες, Μπελότι (71' Ενζολά), Κουαμέ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr