Ποδόσφαιρο

Μαγική Σίτι έγραψε ιστορία, 3-1 τη Γουέστ Χαμ!

Κυριακή, 19 Μαΐου 2024 - 19:53

Η Σίτι έκανε το καθήκον της τη τελευταία αγωνιστική και κέρδισε τη Γουέστ Χαμ εντός έδρας, κατακτώντας το πρωτάθλημα για τέταρτη σερί χρονιά!

Μαγική Σίτι έγραψε ιστορία, 3-1 τη Γουέστ Χαμ!

H Μάντσεστερ Σίτι έγραψε ιστορία στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού έγινε η πρώτη ομάδα που κατακτά το πρωτάθλημα 4 συνεχόμενες χρονιές!

Η ομάδα του Πεπ αφού έφτασε το πρωτάθλημα εδώ που έπρεπε, δεν γινόταν να χάσει τον τελικό μέσα στο σπίτι της. Ήθελε μόνο νίκη σήμερα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα της Άρσεναλ. Και τα κατάφερε!

Η Σίτι έτσι έγινε η πρώτη ομάδα που κατακτά το πρωτάθλημα τέσσερις σερί χρονιές στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ. Κατέκτησε επίσης το πρωτάθλημα για 6η φορά τα τελευταλαία 7 χρόνια και συνολικά το 10ο στην ιστορίας της.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους πολίτες που είναι και υποψήφιος για παίκτης της χρονιάς στη Πρέμιερ Λιγκ, ο Φιλ Φόντεν, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ. Μείωσε προσωρινά για το 3-1 ο Κούντους με υπέροχο ανάποδο ψαλίδι, ενώ το τελικό σκορ έγραψε ο κομβικός Ρόντρι με άψοχο πλασέ.

Για τα πρακτικά κέρδισε και η Άρσενα την Έβερτο με 2-1 στο φινάλε του ματς, με σκόρερ τον Χάβερτζ!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr