Ποδόσφαιρο

O ΠΑΟΚ πέρασε από το Βικελίδης και στέφθηκε πρωταθλητής! [vid]

Κυριακή, 19 Μαΐου 2024 - 22:21

Παλικαρίσιο διπλό του ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα του Άρη, αποτέλεσμα που του έδωσε τον τίτλο! 

O ΠΑΟΚ πέρασε από το Βικελίδης και στέφθηκε πρωταθλητής! [vid]

Ο ΠΑΟΚ στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας, κατακτώντας τον 4ο του τίτλου, μέσα στην έδρα του μησητού αντιπάλου του.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη κορυφή του πρωταθλήματος ύστερα από 5 χρόνια, κερδίζοντας τον Άρη με 1-2 παίζοντας μάλιστα για ένα διάστημα με παίκτη λιγότερο.

Το παιχνίδι είχε συναρπαστική τροπή και υπέροχα τέρματα. Ο Μπράντον Τόμας έβαλε μπροστά τον Δικέφαλο στο 30ο λεπτό, με τον Μορόν να φέρνει ισορροπία στο 47ο λεπτό. Ο Τάισον στο 62' έβαλε ξανά σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους. Ο ΠΑΟΚ στο 78' έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς ο Μιχαηλίδης αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ζιλ Ζαν, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Βερστράτε, Σαβέριο, Μορόν.

ΠΑΟΚ: Koτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ, Μεϊτέ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ζίβκοβιτς, Τόμας.

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ είχε εύκολο έργο αφού επικράτησε της Λαμίας με 3-0 εντός έδρας. Για 16 λεπτά κατά τη διάρκεια των αγώνων στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν πρωταθλήτρια, αλλά ο ΠΑΟΚ της χάλασε τη γιορτή.

Αυτή έκανε τη δουλειά της ως όφειλε, αλλά τα ευχάριστα δεν ήρθαν από το Κλεάνθης Βικελίδης στο φινάλε των δύο αγώνων. Το 1-0 το έκανε πολύ νωρίς στο 20ο λεπτό με τον Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς. Ο Τσούμπερ στο 40ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε το τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις του ματς με τον Σιμάνσκι.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα (46' Πινέδα), Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Λιούμπιτσιτς (67' Αραούχο), Άμραμπατ (61' Ελίασον), Γκαρσία (61' Πόνσε), Τσούμπερ (67' Γκατσίνοβιτς).

Λαμία: Χατζηεμμανουήλ, Βασιλαντωνόπουλος, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ (85' Κορνέζος), Τζανδάρης, Σαντάνα (85' Σιμόν), Τερεζίου (67' Μαρτίνεθ), Σλίβκα, Λέικ (46' Νούνιες), Μάλτσι (74' Τσούκαλος).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.