Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-2: Ευρωπαίοι με ανατροπή οι ερυθρόλευκοι! [vid]

Κυριακή, 19 Μαΐου 2024 - 22:34

Ο Ολυμπιακός κατάφερε και γύρισε το εις βάρος του 2-0, με σούπερ δεύτερο ημίχρονο, κλειδώνοντας έτσι το ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-2: Ευρωπαίοι με ανατροπή οι ερυθρόλευκοι! [vid]

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε τη 3η θέση που του δίνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο της επόμενης χρονιάς, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό στις ελπίδες του κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός με τον Χρήστο Κόντη στην άκρη του πάγκου ως υπηρεσιακός προπονητής, έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Δημιούργησε αρκετές φάσεις, έκανε ευκαιρίες, ενώ είχε και τον έλεγχο της μπάλας. Ο Παναθηναϊκός άξιζε ένα γκολ το οποίο ήρθε, στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπακασέτα.

Με την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός άντεξε στην πίεση του Ολυμπιακού, βρίσκοντας μάλιστα αυτός ξανά δίχτυα. Ο Μπερνάρ αποχαιρέτησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού με ένα γκολ. Ο Ολυμπιακός όμως είχε σε τρομερό βράδυ τον Ποντένσε, ο οποίος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο ματς. Πρώτα προειδοποίησε με ένα δοκάρι, ενώ έξι λεπτά μετά σκόραρε με υπέρχοη λόμπα για να μειώσει στο σκορ. Στο 80' ο ίδιος παίκτης μοίρασε και ασίστ, αφού μετά από δικιά του σέντρα ο Γιόβετιτς σκόραρε και έγραψε το τελικό 2-2.

Ο Ποντένσε δέχθηκε τη 2η κίτρινη κάρτα στο 89' και αποβλήθηκε από το ματς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Γέντβαϊ, Αράο, Χουάνκαρ (77’ Ζέκα), Τσέριν (65’ Βιλένα), Πέρεθ, Μπακασέτας, Μαντσίνι (66’ Παλάσιος), Γερεμέγεφ (77’ Σπόραρ), Μπερνάρ (77’ Βέρμπιτς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ρίτσαρντς (76’ Κίνι), Καρβάλιο (46’ Ιμπόρα), Εσε, Ορτα (62’ Γιόβετιτς), Φορτούνης (62’ Μαρτίνς), Ελ Κααμπί (90+9’ Μασούρας), Ποντένσε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.