Ποδόσφαιρο

Betsson: Μεγάλη γιορτή στον Βόλο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson!

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024 - 10:30

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson έρχεται στις 25 Μαΐου (στις 20:30) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου ο Παναθηναϊκός με τον Άρη θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο! 

Betsson: Μεγάλη γιορτή στον Βόλο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson!

Πριν τον αγώνα όμως, η Betsson σε συνεργασία με την ΕΠΟ, θα δώσουν ακόμα περισσότερη ζωή στην τοπική κοινωνία του Βόλου. Στις 24 και τις 25 Μαΐου, σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην παραλία Βόλου, δίπλα από το κτήριο της Καπναποθήκης Παπαστράτου, θα περιμένουν τον κόσμο της πόλης για να διασκεδάσουν όλοι μαζί.

Ένα Fan Zone γεμάτο με ποδοσφαιράκια και εκπλήξεις από την Betsson, με το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson να είναι αυτό που θα κλέψει την παράσταση! Η κούπα θα είναι εκεί και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί της.

Η Betsson σε περιμένει στο Fan Zone της για να διασκεδάσετε λίγο πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr