Ποδόσφαιρο

Betsson: Κορυφαίες αποδόσεις και αμέτρητες επιλογές στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024 - 10:36

Στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» ο Παναθηναϊκός και ο Άρης διεκδικούν το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Betsson: Κορυφαίες αποδόσεις και αμέτρητες επιλογές στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης

Οι δύο ομάδες υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κατακτήσουν το τρόπαιο, που παράλληλα θα τους δώσει το δικαίωμα να παίξουν στο Europa League την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Να σημειώσουμε πως σε περίπτωση ισοπαλίας στο φινάλε της κανονικής διάρκειας ακολουθεί παράταση, ενώ σε περίπτωση που παραμείνει ισόπαλο το αποτέλεσμα ο τίτλος θα κριθεί στα πέναλτι. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Παναθηναϊκός – Άρης οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Η νίκη του Παναθηναϊκού προσφέρεται στο 1,72** και η νίκη του Άρη φτάνει στο 5,20** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το σπουδαίο ματς του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON

Για το Παναθηναϊκός – Άρης τα προγνωστικά παρουσιάζουν ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Βέβαια, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που αφήνουν ανοικτά παράθυρα και φυσικά τα πάντα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο. Πάντως, να σημειώσουμε πως ο Παναθηναϊκός διεκδικεί το 20ό Κύπελλο Ελλάδας Betsson της ιστορίας του και πρώτο από το 2022, ενώ ο Άρης έχει πάρει τον τίτλο μια φορά, το 1970.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο. Μια αγωνιστική πριν το φινάλε της Super League απέλυσε τον προπονητή Φατίχ Τερίμ και προσέλαβε υπηρεσιακό τον Χρήστο Κόντη. Στο ντεμπούτο του στον πάγκο των «πρασίνων», η ομάδα του έμεινε στο 2-2 με τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή (19/5). Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, μετράει τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη με τρεις ήττες και μια ισοπαλία σε αυτό το διάστημα όπου η άμυνά του κατέρρευσε και δέχθηκε δέκα γκολ. Ανάμεσα στα χαμένα παιχνίδια του στην εν λόγω περίοδο ήταν κι ένα απέναντι στον Άρη με 1-0.

Η πορεία του Παναθηναϊκού ως τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson:

  • Φάση των «16»: 7-6 στα πέναλτι τον Ολυμπιακό (1-1 συνολικό σκορ)
  • Προημιτελική φάση: 3-2 συνολικό σκορ εναντίον του Ατρόμητου
  • Ημιτελική φάση: 6-5 στα πέναλτι τον ΠΑΟΚ (2-2 συνολικό σκορ)

Οι ενισχυμένες αποδόσεις στο Παναθηναϊκός – Άρης είναι άκρως συναρπαστικές. Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει τη σεζόν προκειμένου να δει με διαφορετικό μάτι το μέλλον του καθώς θα μπει σ' ένα καλοκαίρι πολύ κρίσιμο όπου οι αποφάσεις θα έχουν αντίκτυπο για χρόνια. Ο Άρης, πάλι, θέλει να πάρει τον πρώτο τίτλου στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου από το 1970 ώστε να πάρει ώθηση καθώς θέλει να ανέβει επίπεδο.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson, το Over 9,5 στα κόρνερ πληρώνει 2,60** (από 2,35) και η νίκη του Παναθηναϊκού με anytime σκόρερ τον Fotis Ioannidis προσφέρεται σε απόδοση 3,15** (από 2,88).

Παναθηναϊκός – Άρης με πολλές έτοιμες προτάσεις δελτίων να είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα της Betsson. Το ημίχρονο - τελικό 1/1 του Παναθηναϊκού και με Over 2,5 στο ματς πληρώνει 7,20**. Το ίδιο στοίχημα, αλλά, υπέρ του Άρη, με 2 ημίχρονο – 2 τελικό σε συνδυασμό με το Over 2,5 εκτοξεύεται στο 35,00**. Η νίκη του Άρη με goal/goal στο παιχνίδι και σκόρερ τον Karim Ansarifard πληρώνει 13,00**, ενώ σε τρία δελτία υπάρχει το όνομα του Loren Morón ως σκόρερ σε συνδυασμό με: Νίκη Άρη με Over 2,5 12,00**, νίκη Άρη goal/goal στο ματς και απόδοση 13,50** και η νίκη του Άρη στο πρώτο ημίχρονο με goal/goal κι από τις δύο ομάδες προσφέρεται στο 13,00**.

Ο Άρης, λοιπόν, είναι πολύ φιλόδοξος. Ο προπονητής Άκης Μάντζιος εδώ και καιρό υπογραμμίζει πως η μεγάλη επιθυμία της ομάδας είναι να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας Betsson και να το πανηγυρίσει με τον κόσμο του στην Θεσσαλονίκη. Στην τελική ευθεία της σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις παρόλο που δεν είχε κάποιο βαθμολογικό κίνητρο. Ωστόσο, έχτισε μομέντουμ ενόψει του τελικού.

Η πορεία του Άρη ως τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson:

  • Φάση των «16»: 4-2 στα πέναλτι την ΑΕΚ (1-1 συνολικό σκορ)
  • Προημιτελική φάση: 5-2 συνολικό σκορ εναντίον της Νίκης Βόλου
  • Ημιτελική φάση: 1-0 συνολικό σκορ εναντίον του Παναιτωλικού

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια κατάσταση που δύσκολα περιγράφεται. Έχει καινούριο προπονητή και μπορεί οι παίκτες του να τον γνωρίζουν μιας και ήταν βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο παρελθόν, αλλά υπάρχουν και πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ του. Το πώς θα συμπεριφερθεί η ομάδα παραμένει ένας άγνωστος παράγοντας. Ο Άρης, πάλι, πάει στον τελικό ψυχωμένος για το αποτέλεσμα και γνωρίζοντας πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Το ζήτημα για εκείνον είναι η αποτελεσματικότητα στις δύο περιοχές.

Στο κεφάλαιο συνθέσεις, ο Παναθηναϊκός υπολογίζει στον βασικό σέντερ φορ του Ιωαννίδη καθώς και στον μεσοεπιθετικό Αϊτόρ και πέραν χρόνιων απουσιών παρουσιάζεται ουσιαστικά πλήρης για την αναμέτρηση. Ο Άρης, πάλι, δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα.

Στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson οι αποδόσεις για τον νικητή φέρνουν τον Παναθηναϊκό ως το μεγάλο φαβορί καθώς προσφέρεται στο 1,50** να πάρει το τρόπαιο, ενώ ο Άρης βρίσκεται στο 2,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr