Ποδόσφαιρο

Η δυνατή κόντρα Μπόκα Τζούνιορς-Ταγέρες με Bet Builder και σούπερ αποδόσεις στην Betsson

Σάββατο, 25 Μαΐου 2024 - 09:16

Στο «La Bombonera» η Μπόκα Τζούνιορς φιλοξενεί την Ταγέρες (26/05/2024, 02:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Liga Profesional Argentina.

Η δυνατή κόντρα Μπόκα Τζούνιορς-Ταγέρες με Bet Builder και σούπερ αποδόσεις στην Betsson

Η Μπόκα Τζούνιορς θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να πανηγυρίσει μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, την στιγμή που η Ταγέρες επιδιώκει να χτίσει ένα αήττητο σερί στη διοργάνωση. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών με πλούσιες αποδόσεις.

Για το Μπόκα Τζούνιορς – Ταγέρες οι αποδόσεις έχουν απόσταση μεταξύ τους. Πιο αναλυτικά, ο άσος της Μπόκα Τζούνιορς δίνεται στο 2,13** και το διπλό της Ταγέρες πληρώνει στο 3,71** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, είναι ενεργοποιημένο και το εργαλείο Bet Builder, που ενισχύει την εμπειρία. Η Betsson είναι επίσημη χορηγός της Μπόκα Τζούνιορς.

H BETSSON ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Στο Μπόκα Τζούνιορς – Ταγέρες τα προγνωστικά εμφανίζουν ως φαβορί τη γηπεδούχο. Άλλωστε τα στατιστικά της Μπόκα Τζούνιορς στην έδρα της και η παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων πάντοτε έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση σε κάθε ανάλυση. Η Μπόκα Τζούνιορς, πάντως, έπειτα από δύο αγωνιστικές έχει μια νίκη και μια ήττα με 4-3 γκολ. Η Ταγέρες, πάλι, μετράει δύο στις δύο επιτυχίες με 5-1 τέρματα. Στην προϊστορία ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και την Ταγέρες στο πρωτάθλημα καταγράφονται 23 νίκες της Μπόκα Τζούνιορς, 13 της Ταγέρες και 19 ισοπαλίες.

Η Μπόκα Τζούνιορς προέρχεται από νίκη με 4-2 επί της Σεντράλ Κόρδοβα εκτός έδρας. Βρέθηκε να χάνει με 2-0, αλλά αντέδρασε στο δεύτερο μέρος και πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ έκανε την ανατροπή και πήρε το τρίποντο. Ήταν η πολλοστή φορά που κλήθηκε να γυρίσει ματς. «Ευχαριστημένος με την αντίδραση των παικτών μου, αλλά δεν θέλω να βρεθούμε ξανά σε αυτή τη θέση όπου πρέπει να κυνηγάμε το σκορ», είπε ο προπονητής Ντιέγκο Μαρτίνες. Η Μπόκα Τζούνιορς είναι αήττητη στα δύο τελευταία παιχνίδια της και επιδιώκει να βελτιωθεί.

Η Ταγέρες, από την πλευρά της, βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Αήττητη από τον περασμένο Φεβρουάριο (10-6-0) σε όλες τις διοργανώσεις, επί του παρόντος «τρέχει» σερί πέντε νικών μεταξύ του πρωταθλήματος και του Copa Libertadores. Στην Liga Profesional ξεπέρασε με 3-1 την Ιντεπεντιέντε εκτός έδρας στην πρεμιέρα και με 2-0 την Ατλέτικο Τουκουμάν στο προηγούμενο παιχνίδι της. Πάει στο ματς με την Μπόκα Τζούνιορς αποφασισμένη να συνεχίσει στο ίδιο μονοπάτι των καλών εμφανίσεων και των θετικών αποτελεσμάτων.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Μπόκα Τζούνιορς – Ταγέρες το στοίχημα κυρίως για την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνες είναι να βρει τις λύσεις και να κάνει το βήμα προς τα μπροστά που περιμένει ο προπονητής της. Βέβαια, αμφότερες έχουν «φορτωμένο» πρόγραμμα και θα έχει αξία το πώς θα διαχειριστούν το ματς με δεδομένο πως ακολουθούν κρίσιμες αναμετρήσεις με τη Νασιονάλ Ποτοσί για το Copa Sudamericana και με την Σάο Πάολο για το Copa Libertadores, αντίστοιχα. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, η Μπόκα Τζούνιορς δεν έχει τους αμυντικούς Μπλοντέλ, Αντβίνκουλα, Ρόχο, Ανσελμίνο, Λέμα, Φιγάλ στο μάξιμουμ. Η Ταγέρες δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα.

Το στοίχημα στην Liga Profesional Argentina ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Το πάθος, η ένταση και ο ανταγωνισμός χτυπούν κόκκινο καθώς υπάρχουν πολλές ομάδες που ήδη νιώθουν δυνατές ώστε να διεκδικήσουν τον τίτλο. Η Μπόκα Τζούνιορς και η Ταγέρες είναι μεταξύ αυτών με το ενδεχόμενο του Over 2,5 γκολ στο ματς να δίνεται στο 2,36** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr