Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός και Άρης θέλουν να σηκώσουν το Κύπελλο Ελλάδας Betsson και πληρώνουν με Σούπερ Ενισχυμένες αποδόσεις

Σάββατο, 25 Μαΐου 2024 - 09:25

Παναθηναϊκός και Άρης μετρούν ώρες για τη σύγκρουσή τους στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» του Βόλου.

Παναθηναϊκός και Άρης θέλουν να σηκώσουν το Κύπελλο Ελλάδας Betsson και πληρώνουν με Σούπερ Ενισχυμένες αποδόσεις

Το στοίχημα στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας Betsson συναρπάζει με τις δύο ομάδες να διεκδικούν περισσότερα από έναν τίτλο. Η ομάδα που θα πάρει το τρόπαιο πέραν του ότι θα προσθέσει μια κούπα στο παλμαρέ της, θα εξασφαλίσει και τη συμμετοχή της στο Europa League της επόμενης σεζόν, κάτι που δεν κατάφεραν μέσω του πρωταθλήματος και είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον τους – τόσο από οικονομικής πλευράς όσο και από άποψης φιλοδοξιών και πρεστίζ. Ο νικητής τα παίρνει όλα και ο χαμένος, τίποτα. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές και πάντα με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Η νίκη του Παναθηναϊκού προσφέρεται στο 1,65**, ενώ η νίκη του Άρη πληρώνει 5,80** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, για την σπουδαία αναμέτρηση είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

H BETSSON ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί. Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται να έχει τον πρώτο λόγο παρόλο που μοιάζει να βρίσκεται σε κρίση. Ωστόσο, παραμένει η ομάδα με το ποιοτικότερο ρόστερ από τις δύο. Ο Άρης, πάλι, έχει δείξει και στον αντίπαλό του πως είναι ικανός να του κάνει τη ζημιά. Οι αποδόσεις για την ομάδα που θα σηκώσει το Κύπελλο Ελλάδας Betsson έχουν διαφορά, με τον Παναθηναϊκό να πληρώνει 1,40**, ενώ ο Άρης προσφέρεται σε απόδοση 3,15** στην πλατφόρμα της Betsson.

Δύο από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Παναθηναϊκός και ο Άρης αναμετριούνται σε τελικό για 3η φορά στην ιστορία τους. Πρώτη φορά συναντήθηκαν στις 2 Ιουνίου του 1940 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 χάρις στα γκολ των Μπαλτάση, Τριανταφύλλη και Μιγιάκη, ενώ ο Χατζηνικολάου μείωσε για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Εκείνο ήταν το πρώτο Κύπελλο Ελλάδας Betsson που πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός.

Πέρασαν πολλά χρόνια ως ότου βρεθούν και πάλι σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Ήταν στις 24 Απριλίου του 2010 όταν ο Παναθηναϊκός με τον Νίκο Νιόπλια στον πάγκο επιβλήθηκε με 1-0 του Άρη στον αγώνα που έγινε στο «ΟΑΚΑ». Ο «χρυσός» σκόρερ σ' εκείνο το ματς για τους «πράσινους» ήταν ο Αργεντινός Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Άρης έκτοτε δεν κατάφερε να παίξει σε άλλον τελικό μέχρι τον φετινό. Οπότε υπάρχει και μια δόση διάθεσης για «εκδίκηση».

Το Κύπελλο Ελλάδας Betsson αποτελεί μεγάλο στοίχημα για τις δύο ομάδες, λοιπόν. Σαφώς θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν στα χέρια τους το τρόπαιο. Άλλωστε, αμφότερες διψούν για επιτυχίες. Ο Παναθηναϊκός έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας Betsson 19 φορές στην ιστορία του, με πιο πρόσφατη το 2022 όταν ξεπέρασε με 1-0 τον ΠΑΟΚ στον τελικό που έγινε στο «ΟΑΚΑ». Ο Άρης έχει πάρει μόνο μια φορά το τρόπαιο, το 1970. Συνολικά έχει φτάσει στον τελικό 9 φορές με ρεκόρ 1-8.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη είναι ιστορικός και για άλλον έναν λόγο. Θα είναι ο πρώτος στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου που θα διευθύνει γυναίκα διαιτητής. Το ματς θα σφυρίξει η Στεφανί Φραπάρ, που λογαριάζεται ως μια από τις κορυφαίες ρέφερι στον κόσμο. Βοηθοί της θα είναι οι Μικαέλ Μπερσεμπρού και Στίβεν Τορεγκρόσα. Στο VAR θα βρίσκεται ο Χαμίντ Γκεναουί. Η Φραπάρ έγινε η πρώτη γυναίκα διαιτητής που σφύριξε σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου Ανδρών, έχει διαιτητεύσει επίσης στον τελικό του Coupe de France, σε αγώνες της Ligue 1, στο Champions League ανδρών και σε άλλα ευρωπαϊκά Κύπελλα της UEFA τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson, το Over 9,5 κόρνερ πληρώνει 2,60** (από 2,35) και η νίκη του Παναθηναϊκού με anytime σκόρερ τον Fotis Ioannidis προσφέρεται σε απόδοση 3,10** (από 2,80). Με Σούπερ Ενίσχυση βρίσκουμε στην πλατφόρμα της Betsson τρία στοιχήματα: Η νίκη του Παναθηναϊκού με goal/goal ανεβαίνει στο 4,55** (από 3,95), το 1 ημίχρονο – 1 τελικό με Over 2,5 στο ματς πληρώνει 7,15** (από 6,20), ενώ η νίκη του Άρη με Over 2,5 και τον Loren Morón να βρίσκει δίχτυα φτάνει σε απόδοση 14,95** (από 13,00).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr