Ποδόσφαιρο

Λιντς - Σαουθάμπτον 0-1: Επιστροφή στη Πρέμιερ Λιγκ για τους Άγιους! [vids]

Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 - 19:12

Η Σαουθάμπτον ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό των πλέι οφ για την άνοδο στη Πρέμιερ Λιγκ. 

Λιντς - Σαουθάμπτον 0-1: Επιστροφή στη Πρέμιερ Λιγκ για τους Άγιους! [vids]

Οι Άγιοι επικράτησαν με 1-0 επί της Λιντς στον χρυσό τελικό των 200 εκατομμυριών και της ανόδου στη Πρέμιερ Λιγκ.

Η Σαουθάμπτον δεν έμεινε για πολύ μακριά από τα μεγάλα σαλόνια, αφού μετά από έναν μόλις χρόνο επιστρέφει εκεί. Ο χρυσός σκόρερ ήταν ο Άνταμ Άρμστρονγκ, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του στη Πρέμιερ Λιγκ, μαζί με τις Λέστερ και Ίπσουιτς.

Το ματς όπως είναι λογικό, είχε πίεση, άχγος και νεύρα, αφού παιζόταν μια άνοδος. Έτσι ο ρυθμός δεν ήταν ιδιαίτερα καλός και οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Το γκολ μπήκε στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Άμστρογνκ να εκμεταλλεύεται φοβερή μπαλιά του Σμόλμπον και με διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-1.

Από εκεί και πέρα η Σαουθάμπτον έπαιζε με σκοπό να διαφυλάξει το σκορ, με τη Λιντς να προσπαθεί να πιέζει. Μπορεί ο ρυθμός να ανέβηκε κάπως, αλλά ξανά οι φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά από τις δύο εστίες.

Η Λιντς είχε τρομερή ευκαιρία με δοκάρι στο 84' ενώ στο 90+4' έχασε ξανά μια καλή ευκαιρία μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

ΛΙΝΤΣ: Μεσλιέ, Γκρέι, Ρόντον, Αμπαντού, Φίρπο (83' Τζόσεφ), Καμαρά (73' Ρόμπερτς), Γκρούεφ, Νιόντο (66' Τζέιμς), Ρούτερ, Σάμερβιλ (74' Άντονι), Πιρόε

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Μακάρθι, Γουόκερ-Πίτερς, Χάργουντ-Μπέλις, Μπέντναρεκ, Στίβενς, Αρίμπο, Ντάουνς, Σμόλμπον, Μπρουκς (35' Εντόζι (83' Μάνινγκ), Άρμστρονγκ, Φρέιζερ (70' Άνταμς)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr