Ποδόσφαιρο

Betsson: Αγγλία-Σλοβενία με Bet Builder και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 - 10:34

Απόψε πέφτει η αυλαία στον 3ο και στον 4ο όμιλο του Euro 2024 και το ενδιαφέρον εκτοξεύεται για το ποιες ομάδες θα πάρουν την πρόκριση.

Betsson: Αγγλία-Σλοβενία με Bet Builder και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις

Στο «Cologne Stadium» η Αγγλία κοντράρεται με την Σλοβενία (22:00) για την 3η αγωνιστική του Group C και πηγαίνει για δύο αποτελέσματα, αλλά ο στόχος της είναι να εμφανιστεί σαφώς βελτιωμένη σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια της. Η Σλοβενία έχει δείξει ότι είναι μαχητική κι έχει κι εκείνη ελπίδες για να περάσει. Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου είναι συγκλονιστικές και θα βρείτε αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο Αγγλία – Σλοβενία οι αποδόσεις εντυπωσιάζουν. Ο άσος της Αγγλίας προσφέρεται στο 1,37** και το διπλό της Σλοβενίας βρίσκεται στο 9,90** στην πλατφόρμα της Betsson. Διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική.

ΜEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ* ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΗΝ BETSSON!

Για το Αγγλία – Σλοβενία τα προγνωστικά δεν αποτελούν έκπληξη. Η Αγγλία λογαριάζεται ως ισχυρή διεκδικήτρια του τίτλου, αν και ακόμη δεν έχει πείσει με το παιχνίδι της. Αν αποφύγει την ήττα ή η Δανία δε νικήσει τη Σερβία στο άλλο ματς του ομίλου, περνάει. Αν η Αγγλία φέρει ισοπαλία και η Δανία νικήσει τότε η πρωτιά θα κριθεί στην ισοβαθμία τους. Δεν μπορεί να τερματίσει χαμηλότερα από 3η.

Η Αγγλία προέρχεται από νίκη με 1-0 κόντρα στη Σερβία και ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τη Δανία. Σε αμφότερα ματς δεν έπαιξε καλά και έμοιαζε μια ομάδα ασύνδετη που δεν έχει ξεκάθαρο πλάνο. Αυτό θέλει να αλλάξει απέναντι στην Σλοβενία. Η επιλογή ημίχρονο/τελικό: 1/1 δίνεται στο 2,04** στην πλατφόρμα της Betsson. Περιμένει πολλά και από τους αστέρες της να κάνουν τη διαφορά. Το combo νίκη της Αγγλίας, anytime scorer ο Χάρι Κέιν και Over 8,5 κόρνερ ανεβαίνει στο 4,60** (από 3,85) με τη Σούπερ Ενίσχυση στην πλατφόρμα της Betsson. Η επιλογή να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πληρώνει στο 3,70** (από 3,10).

Η Σλοβενία στην πρεμιέρα έφερε 1-1 με τη Δανία, ενώ στη δεύτερη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Σερβία. Θα περάσει στους «16» αν νικήσει την Αγγλία και θα πάρει και την πρωτιά σε περίπτωση που συνδυαστεί το τρίποντό της με στραβοπάτημα της Δανίας. Σε περίπτωση νίκης και των δύο η πρωτιά θα κριθεί στην ισοβαθμία τους και το ίδιο θα συμβεί για τη δεύτερη, την τρίτη ή την 4η θέση αν φέρουν ισοπαλίες ή χάσουν. Υπάρχει και το σενάριο ήττας της Σλοβενίας και ισοπαλίας της Σερβίας όπου τότε στη μεταξύ τους ισοβαθμία θα κριθεί ποια ομάδα θα τερματίσει 3η και θα έχει ελπίδες να είναι μια από τις τέσσερις καλύτερες που θα περάσουν και ποια θα πάρει την 4η θέση και θα αποκλειστεί. Σε αυτό το πλαίσιο το goal/goal πληρώνει στο 2,30** στην πλατφόρμα της Betsson.

22:00 Δανία – Σερβία

Στη «Fussball Arena Munchen» η Δανία αναμετριέται με τη Σερβία για την 3η αγωνιστική του Ομίλου C του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες θα παίξουν τα ρέστα τους για να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση ή τουλάχιστον να τερματίσουν στην 3η θέση ώστε να ελπίζουν να είναι μια από τις καλύτερες τρίτες που θα παίξουν στους «16».

Για το Δανία – Σερβία οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Δανίας προσφέρεται στο 2,25** και το διπλό της Σερβίας το συναντάμε ψηλότερα στο 3,20** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, διατίθεται και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

Η Δανία έφερε 1-1 με την Σλοβενία στην πρεμιέρα και με το ίδιο σκορ έληξε ο δεύτερος αγώνας της κόντρα στην Αγγλία. Θα περάσει στους «16» με νίκη επί της Σερβίας. Σε περίπτωση νίκης της και ισοπαλίας της Αγγλίας όλα θα κριθούν από τα κριτήρια ισοβαθμίας για την πρωτιά. Το ίδιο ισχύει αν νικήσει η Δανία και η Σλοβενία. Στην ισοβαθμία θα κριθεί το ποια θα πάρει τη δεύτερη και ποια την 3η θέση, αν φέρουν ισοπαλίες και το ποια θα πάρει την 3η και ποια θα αποκλειστεί, αν χάσουν. Η Δανία θα μείνει εκτός αν χάσει και η Σλοβενία αποφύγει την ήττα. Γι' αυτό και η ιδέα των Δανών είναι να μπουν δυνατά στο ματς. Το να σκοράρουν το πρώτο γκολ προσφέρεται στο 1,84** στην πλατφόρμα της Betsson, ενώ το Over 2,5 γκολ δίνεται στο 1,83**. Η επιλογή να νικήσει η Δανία, με Over 2,5 γκολ και να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή ο Ράσμους Χέιλουντ προσφέρεται στο 6,60** (από 5,50) και το ακριβές σκορ πρώτου ημιχρόνου: 1-0 πάει στο 5,10** (από 4,65).

Η Σερβία, πάλι, μετά την ήττα με 1-0 από την Αγγλία και την ισοπαλία 1-1 με την Σλοβενία θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της να πάρει την πρόκριση. Θα περάσει με νίκη και στραβοπάτημα της Σλοβενίας. Αν νικήσουν αμφότερες, η Σερβία θα είναι 3η και θα ελπίζει να είναι μια από τις τέσσερις καλύτερες. Αν Σερβία και Σλοβενία φέρουν ισοπαλίες τότε όλα θα κριθούν στην ισοβαθμία τους για την 3η θέση. Η Σερβία μένει εκτός με ήττα ή με ισοπαλία σε περίπτωση που η Σλοβενία αποφύγει την ήττα. Οπότε το βλέμμα της θα είναι στραμμένο στο πως θα επιβληθεί της Δανίας. Το goal/goal σε αυτό το ματς φτάνει στο 1,66** στην πλατφόρμα της Betsson.

19:00 Γαλλία – Πολωνία

Από το Group C πηγαίνουμε στον 4ο όμιλο και στο «BVB Stadion Dortmund» όπου η Γαλλία παίζει με την Πολωνία. Οι Γάλλοι θέλουν να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τα νοκ άουτ, ενώ η Πολωνία έχει ήδη αποκλειστεί.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΓΙΟΥΡΟΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ BETSSON!

Στο Γαλλία – Πολωνία οι αποδόσεις βάζουν σε θέση οδηγού τους «τρικολόρ» που είναι πιθανό να έχουν τον σούπερσταρ Κιλιάν Εμπαπέ στη διάθεσή τους. Ο άσος της Γαλλίας προσφέρεται στο 1,29** και το διπλό της Πολωνίας βρίσκεται στο 11,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Ενεργοποιημένη και η επιλογή του Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ' ένα αθλητικό event.

Η Γαλλία μετά το 1-0 επί της Αυστρίας και το 0-0 με την Ολλανδία, θα περάσει στους «16» αν αποφύγει την ήττα απέναντι στην Πολωνία ή αν η Αυστρία δε νικήσει την Ολλανδία. Θα τερματίσει πρώτη αν νικήσει και δεν το κάνει η Ολλανδία. Αν νικήσουν ή φέρουν ισοπαλίες αμφότερες τότε όλα θα κριθούν στην ισοβαθμία τους για το ποια θα είναι πρώτη και ποια δεύτερη. Αν πάλι χάσουν, τότε τα κριτήρια ισοβαθμίας θα υποδείξουν ποια θα είναι δεύτερη και ποια τρίτη. Με τη νίκη στο μυαλό, λοιπόν, θα παίξει η Γαλλία και το να προηγείται στο φινάλε του α' μέρους δίνεται στο 1,74**, ενώ το να είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ εκείνος που θα σημειώσει το επόμενο γκολ (1) δίνεται στο 4,20** (από 3,50).

Η Πολωνία, από τη μεριά της, μετά τις ήττες με 2-1 από την Ολλανδία και με 3-1 από την Αυστρία, έχει ήδη χάσει κάθε ελπίδα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ο στόχος της είναι να κλείσει όσο πιο καλά μπορεί την παρουσία της στο Euro 2024 και το πλάνο της είναι να παίξει δυνατά για να φύγει έστω με ένα βαθμό από τη Γερμανία. Το goal/goal προσφέρεται στο 2,05** και το Over 3,5 γκολ φτάνει στο 2,90** (από 2,63) στην πλατφόρμα της Betsson.

19:00 Ολλανδία – Αυστρία

Στο «Olympiastadion» του Βερολίνου έχουν ραντεβού Ολλανδία και Αυστρία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Group D. Οι δύο ομάδες «μάχονται» για να πάρουν την πρόκριση στα νοκ άουτ του τουρνουά και υπόσχονται μια συναρπαστική αναμέτρηση.

Για το Ολλανδία – Αυστρία οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές. Ο άσος της Ολλανδίας προσφέρεται στο 2,25** και το διπλό της Αυστρίας ανέρχεται στο 3,60** στην πλατφόρμα της Betsson. Εκεί θα βρείτε και το εργαλείο Bet Builder, που ενισχύει την εμπειρία και την κάνει ακόμη πιο διασκεδαστική.

Η Ολλανδία νίκησε με 2-1 την Πολωνία κι έμεινε στο 0-0 με τη Γαλλία στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Θα περάσει στους «16» αν αποφύγει την ήττα από την Αυστρία και θα πάρει την πρωτιά με καλύτερο αποτέλεσμα από τη Γαλλία. Θα έρθει δεύτερη αν φέρει ισοπαλία και η Γαλλία νικήσει. Αν αμφότερες νικήσουν ή έρθουν ισόπαλες οι δύο πρώτες θέσεις θα καθοριστούν από τα κριτήρια ισοβαθμίας (σ.σ. συνολική διαφορά τερμάτων, καλύτερη επίθεση κλπ.). Τα ίδια κριτήρια θα κρίνουν ποια θα είναι δεύτερη και ποια 3η σε περίπτωση που χάσουν και οι δύο. Οπότε η Ολλανδία πηγαίνει στο ματς με ξεκάθαρη αποστολή. Το combo νίκη της Ολλανδίας, Over 2,5 γκολ και anytime scorer τον Κόντι Γκάκπο εκτοξεύεται το 7,45** (από 6,20) και το να σκοράρει οποτεδήποτε ο Μέμφις Ντεπάι βρίσκεται στο 3,35** (από 2,80).

Η Αυστρία, από τη μεριά της, θα περάσει στους «16» με νίκη επί της Ολλανδίας. Θα πάρει την πρωτιά, αν νικήσει και δεν το κάνει η Γαλλία. Αν η Αυστρία φέρει ισοπαλία και η Γαλλία χάσει, τότε θα πάρει την 3η θέση πίσω από τους Γάλλους. Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ τόσο στην ήττα της από τη Γαλλία με 1-0, αλλά και στη νίκη της με 3-1 κόντρα στην Πολωνία έδειξε πολύ καλά στοιχεία και παρουσιάζεται έτοιμη να βάλει πολύ δύσκολα στους «οράνιε». Το Over 3,5 γκολ δίνεται στο 3,70** (από 3,37) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr