Ποδόσφαιρο

Μπρέντα - Ολυμπιακός 2-3: Πρώτο θετικό δείγμα επί ολλανδικού εδάφους!

Σάββατο, 19 Ιουλίου 2025 - 17:22

Ένα πολύ καλό ημίχρονο χρειάστηκε ο Ολυμπιακός, για να πάρει την πρώτη του φιλική νίκη επί ολλανδικού εδάφους. 

Μπρέντα - Ολυμπιακός 2-3: Πρώτο θετικό δείγμα επί ολλανδικού εδάφους!

Πολύ καλός εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι κόντρα στη Μπρέντα, το οποίο αποτέλεσε και το πρώτο του παιχνίδι της φετινής προετοιμασίας.

Εκεί με τρομερούς τους πιτσιρικάδες του, κατάφερε να κυριαρχήσει στο πρώτο ημίχρονο και να βάλει τις βάσεις, της πρώτης ανεπίσημης φετινής του νίκης. Από τους διακριθέντες του παιχνιδιού, ήταν ο Πνευμονίδης, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε μια ασίστ.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ μόλις στο 6‘ όταν ο Πνευμονίδης έβγαλε μια εξαιρετική κάθετη πάσα προς τον Γιάρεμτσουκ κι αυτός με αριστερό σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα των Ολλανδών για το 1-0. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο 10’ όταν ο Ζέλσον πέρασε την πάσα στον Πνευμονίδη που με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή νίκησε τον Λάμπρου για το 2-0.

Το 3-0 έγινε στο 37’ όταν ο Πνευμονίδης τροφοδότησε τον Λιατσικούρα κι αυτός νίκησε με πλασέ τον Λάμπρου.

Οι Πειραιώτες ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο και είχαν πάρα πολλές φάσεις για να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε εμφανώς, όπως ήταν και το φυσιολογικό, με τους ερυθρόλευκους να μην είναι το ίδιο επιθετικοί και επικίνδυνοι. Λιγοστές φάσεις έγιναν και από τις δύο πλευρές, με κυριότερες αυτών των Ολλανδών, οι οποίοι τελικά έφτασαν και στη μείωση του σκορ. Στο 80’ ήρθε το πρώτο γκολ με τον Μαχμούτοβιτς να διαμορφώνει από κοντά το 1-3. Οι Ολλανδοί πέτυχαν και δεύτερο γκολ (2-3) στο 90’ με τον Ρίουλεν που νίκησε σε τετ α τετ τον Μπότη. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού αποβλήθηκε ο Καμπελά.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκη, Κοστίνια, Μπιανκόν, Πιρόλα, Μπρούνο, Λιατσικούρα, Ντάνι Γκαρθία, Ζέλσον, Γιαζίτσι, Πνευμονίδη, Γιάρεμτσουκ.

ΜΠΡΕΝΤΑ: Λάμπρου, Μπαλάρντ, Γκρέιμλ (30’ Xίλεν), Κέμπερ, Κονγκλό (55’ Μαχμούτοβιτς), Πάουλα (61’ Μαλ), Σουμάνο, Σοβά, Ταλβίτιε (61’ Ρίουλεν), Βαλέριους (75΄Στάρλινγκ), Βαν Χουϊντόνκ.

Για τον Ολυμπιακό έπαιξαν επίσης οι Μπότης, Βέζο, Καλογερόπουλος, Ρέτσος, Ορτέγκα (67’ Ροντινέι), Μουζακίτης, Σιπιόνι, Νασιμέντο, Τσικίνιο, Καμπελά, Μπετανκόρ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.