Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: Κλήθηκαν στο Ιράν Χατζισαφί και Μοχαμάντι

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 - 19:38

Ακόμα δύο παίκτες της ΑΕΚ θα βρεθούν στα γήπεδα του Κατάρ για το Μουντιάλ, καθώς Μοχαμάντι και Χατζισαφί συμπεριλήφθηκαν στην 26αδα της εθνικής Ιράν.

Μουντιάλ 2022: Κλήθηκαν στο Ιράν Χατζισαφί και Μοχαμάντι

Η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε ότι οι Μιλάντ Μοχαμάντι και Εχσάν Χατζισαφί συμπεριλήφθηκαν στις κλήσεις του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς για το Μουντιάλ του 2022.

Οι δύο Ιρανοί ποδοσφαιριστές έχουν τακτική παρουσία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και θα δώσουν το "παρών" στο μεγάλο τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έγραψε στο μήνυμά της στο Instagram προς τους δύο ποδοσφαιριστές: "Μιλάντ Μοχαμάντι και Εχσάν Χατζισαφί, συγχαρητήρια! Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!". Υπενθυμίζεται ότι στο Μουντιάλ έχουν κληθεί και οι Ντομαγκόι Βίντα και Νταμιάν Σιμάνσκι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.