Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: Σκέψεις για αλλαγές στην Αργεντινή

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 - 14:41

Ο τεχνικός της «αλμπισελέστε», Λιονέλ Σκαλόνι άφησε «ανοιχτό» το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αλλαγές στην τελική λίστα καθώς τέσσερις ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Μουντιάλ 2022: Σκέψεις για αλλαγές στην Αργεντινή


Η Αργεντινή εντυπωσίασε στο τελευταίο τεστ πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς το βράδυ της Τετάρτης εντυπωσίασε κόντρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όπου επικράτησε με το επιβλητικό 5-0 στο Αμπου Ντάμπι. Ο τεχνικός της Αργεντινής δεν μπορούσε να βασιστεί στον επιθετικό Πάουλο Ντιμπάλα (Ρόμα), στον αμυντικό Κρίστιαν Ρομέρο (Τότεναμ) και στους μέσους Νικολάς Γκονζάλεθ (Φιορεντίνα) και Αλεχάντρο Γκόμεζ (Σεβίλλη).

«Μερικοί παίκτες δεν είναι 100 τοις εκατό. Έχουμε κάποια ζητήματα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σκαλόνι. «Έχουμε ακόμα λίγες μέρες για να αποφασίσουμε για τη λίστα. Ειλικρινά δεν μπορώ να πω ότι είναι 100 τοις εκατό, αλλά μπορούμε ακόμα να κάνουμε αλλαγές. Ελπίζω να μην χρειαστεί, αλλά η πιθανότητα υπάρχει».

Η Αργεντινή, με ηγέτη τον Λιονέλ Μέσι, θα δώσει τον πρώτο της αγώνα των ομίλων με τη Σαουδική Αραβία την Τρίτη 22 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, οι εθνικοί προπονητές επιτρέπεται να αλλάζουν παίκτες στην επιλογή τους έως και 24 ώρες πριν από τον πρώτο αγώνα των ομίλων σε περίπτωση τραυματισμού.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr