Μουντιάλ

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Χωρίς Μανέ η Σενεγάλη

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 - 14:24

Ο σταρ της Σενεγάλης Σάντιο Μανέ αποκλείστηκε τελικά από το Μουντιάλ λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Χωρίς Μανέ η Σενεγάλη

Ο 30χρονος τραυματίστηκε στη νίκη της Μπάγερν στην Μπουντεσλίγκα με 6-1 επί της Βέρντερ Βρέμης την περασμένη Τρίτη. Παρά τον τραυματισμό συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των 26 παικτών της Σενεγάλης για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά όπως ανακοινώθηκε και επισήμως, ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ δεν θα αγωνιστεί στα γήπεδα του Κατάρ καθώς υποβλήθηκε ήδη σε επέμβαση.

Ο Μανέ είναι ο αδιαμφισβήτητος σταρ της ομάδας, σκοράροντας το νικητήριο πέναλτι στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής στο Καμερούν τον Φεβρουάριο.

«Δυστυχώς, η σημερινή [την Πέμπτη] μαγνητική τομογραφία μας δείχνει ότι η βελτίωση δεν είναι τόσο ευνοϊκή όσο φανταζόμασταν και δυστυχώς, πρέπει να αποσύρουμε τον Sadio από το Παγκόσμιο Κύπελλο», δήλωσε ο υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείο των Αφρικανών σε ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της Σενεγάλης στο Twitter την Πέμπτη.

Ο 30χρονος Μανέ έχει ανακηρυχθεί δύο φορές ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής της χρονιάς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr