Μουντιάλ

Φινάλε με ισοπαλία για το Καμερούν [vids]

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 - 18:10

Οι Αφρικανοί έμειναν στο 1-1 με τον Παναμά, σε φιλικό που έγινε στο Άμπου Ντάμπι.

Φινάλε με ισοπαλία για το Καμερούν [vids]

Στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, το Καμερούν δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Η ομάδα του Σονγκ που έχει κληρωθεί στον 7ο όμιλο (σ.σ.: με Βραζιλία, Σερβία και Ελβετία) έμεινε στο 1-1 κόντρα στον Παναμά. Η αναμέτρηση προετοιμασίας έγινε στο Άμπου Ντάμπι, στο γήπεδο «Μοχάμεντ Μπιν Ζαγιέντ» και οι δύο ομάδες σκόραραν στο δεύτερο ημίχρονο.

Βασικός για τον Καμερούν ήταν ο Ενκουλού του Άρη που είχε πολύ καλή απόδοση, ενώ ο Κούντε του Ολυμπιακού μπήκε στο ματς στο 53', αντί του Εντσάμ. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες αλλά το αποτέλεσμα ήταν 0-0, η είσοδος του Τσούπο-Μοτίνγκ ήταν καθοριστική. Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου ήταν εκείνους που στο 48' πέτυχε το γκολ για την εθνική του ομάδα.

Αλλά στο 55' ο Παναμάς ισοφάρισε με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουρίγιο (1-1). Μεγάλη ευκαιρία είχαν οι Καμερουνέζοι στο 88'. Μετά το κόρνερ που εκτέλεσε ο Κούντε, ο Τσούπο-Μοτίνγκ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, με τον Χόνγκα να μην μπορεί να τελειώσει τη φάση μετά το… ριμπάουντ που πήρε. Έτσι έμεινε το 1-1 ως το φινάλε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr