Μουντιάλ

Η Αίγυπτος «προσγείωσε» τους Βέλγους [vid]

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 - 19:30

Η παρέα του Σαλάχ νίκησε τους «κόκκινους διαβόλους» 2-1 στο τελευταίο τους φιλικό πριν το Μουντιάλ του Κατάρ.

Η Αίγυπτος «προσγείωσε» τους Βέλγους [vid]

Αν η εικόνα του τελευταίου φιλικού πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο παίζει ρόλο, τότε σίγουρα ο Ρομπέρτο Μαρτίνες πρέπει να είναι προβληματισμένος. Διότι το Βέλγιο ηττήθηκε 2-1 από την Αίγυπτο, στο ματς προετοιμασίας που έγινε στο Κουβέιτ. Το σίγουρο είναι, δε, πώς οι «Φαραώ» πρέπει να είναι σκασμένοι που δεν δίνουν το «παρών» στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Στο 10' ο Μπατσουαγί απείλησε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι, ενώ στο 11' ήταν η σειρά των Αιγυπτίων να απειλήσουν με τον Τρεζεγκέ αλλά ο Κουρτουά αντέδρασε εξαιρετικά. Μία ακόμη φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές στο 21' και την ίδια κατάληξη. Μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα του Βελγίου, στο 33', με τον Μοσταφά Μοχάμεντ να ανοίγει το σκορ (0-1).

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι «Φαραώ» πέτυχαν και δεύτερο γκολ, στο 46', με το δυνατό σουτ του Τρεζεγκέ, μετά την μπαλιά του Οι Βέλγοι κατάφεραν να μειώσουν στο 76' με τον Οπέντα, μετά την ασίστ του Καρασκό (1-2). Όμως παρότι υπήρχε χρόνος, η ομάδα του Ρουί Βιτόρια έλεγξε το ματς και κατάφερε να πετύχει μια σημαντική, φιλική νίκη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr