Μουντιάλ

Με πεντάρα πάει η Σερβία στο Κατάρ [vid]

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 - 19:54

Η ομάδα του Στοΐκοβιτς με εξαιρετικούς τους Τάντιτς και Βλάχοβιτς νίκησε 5-1 το Μπαχρέιν.

Με πεντάρα πάει η Σερβία στο Κατάρ [vid]

Σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα. Αυτά τα δύο στοιχεία είχε η εθνική Σερβίας στο φιλικό με το Μπαχρέιν. Οι Σέρβοι αντιμετώπισαν τον αντίπαλό του με λογική Μουντιάλ, δεν χαλάρωσαν σε κανένα σημείο και έφτασαν στη νίκη με 5-1, λίγα 24ωρα πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Δύο γρήγορα γκολ στο ματς, ένα για κάθε ομάδα. Οι Σέρβοι άνοιξαν το σκορ στο 8'. Με το τέρμα που σημείωσε ο Ντούσαν Τάντιτς για το 0-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ωστόσο, το Μπαχρέιν κέρδισε πέναλτι στο 15'. Με τον Χιλάλ να ευστοχεί από την «άσπρη βούλα» και να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο, μέσα σε ένα δίλεπτο, οι «πλάβι» πέτυχαν δύο γκολ και «καθάρισαν» το ματς. Από το 1-1 το σκορ έγινε 3-1 στο διάστημα 50'-51'. Στο 50' ο Τάντιτς ήταν εκείνος που πέτυχε το 2-1 μετά την ασίστ του Βλάχοβιτς και την εξαιρετική του προσποίηση. Επιπλέον, στο 51' άλλαξαν οι ρόλοι των δύο παραπάνω. Δημιουργία Τάντιτς, γκολ του Βλάχοβιτς και σκορ 3-1.

Ωστόσο, η ομάδα του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς έδειξε πώς είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Οι Σέρβοι σημείωσαν άλλα δύο γκολ στο φινάλε του ματς. Στο 87' ήταν η σειρά του Τζούρισιτς να σκοράρει και να πετύχει το 4-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα (89') ο Γιόβιτς πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των σκόρερ. Μετά την ασίστ του Βλάχοβιτς, ήρθε και το τελικό 5-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr