Μουντιάλ

Σοκ στην Γαλλία, εκτός Μουντιάλ ο Μπενζεμά

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 - 10:57

Ο 34χρονος σταρ έπαθε θλάση κατά την διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου και τέθηκε νοκ άουτ

Σοκ στην Γαλλία, εκτός Μουντιάλ ο Μπενζεμά

Μεγάλο το πλήγμα για την Γαλλία που δεν θα έχει στην διάθεση της τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο 34χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στην προπόνηση του Σαββάτου (20/11). Πήγε στο νοσοκομείο κι έκανε εξετάσεις. Τα αποτελέσματα έδειξε πως υπέστη θλάση στον αριστερό τετρακέφαλο. Η είδηση επιβεβαιώθηκε από την Εθνική Γαλλίας στις 00:30 ξημερώματα Κυριακής.
Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, ο οποίος αντιμετώπιζε και μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού, αναγκάστηκε ν΄ αποχωρήσει από την αποστολή των πρωταθλητών κόσμου στη διάρκεια του προπονητικού προγράμματος του Σαββάτου.

«Είμαι συντετριμμένος για τον Καρίμ, διότι είχε θέσει μεγάλους στόχους σε αυτό το Μουντιάλ. Παρά το νέο χτύπημα για τη γαλλική ομάδα, έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου.

Θα κάνουμε τα πάντα για ν΄ ανταποκριθούμε σε αυτή την τεράστια πρόκληση που μας περιμένει», αναφέρει με δήλωσή του ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντιντιέ Ντεσάν.

Ήδη από την Εθνική ομάδα της Γαλλίας έχουν τεθεί νοκ άουτ οι Πολ Πογκμπά κι ο Ενκολό Καντέ, λόγω τραυματισμών, όπως και ο Κιμπεμπέ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr