Μουντιάλ

Το πρώτο γκολ του Μουντιάλ δεν μέτρησε [vid]

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 - 18:31

Μόλις στο 3' του ματς το Εκουαδόρ σκόραρε, αλλά ο έλεγχος της φάσης έδειξε πώς υπήρχε οφσάιντ.

Το πρώτο γκολ του Μουντιάλ δεν μέτρησε [vid]

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε το 22ο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μιας και μετά από τρία λεπτά στο ματς σημειώθηκε γκολ. Τί καλύτερο για πρεμιέρα ένα τέρμα τόσο νωρίς! Αλλά τελικά το γκολ αυτό δεν μέτρησε! Διότι ο έλεγχος της φάσης από το VAR έδειξε πώς υπήρχε, έστω και για εκατοστά, παράβαση στην αρχή της φάσης. Ωστόσο το Video Assistant Referee έκανε καλά τη δουλειά του, είδε πώς υπήρχε κάτι που «παράνομο» και το πανηγύρι των φιλάθλων του Εκουαδόρ δεν είχε συνέχεια.

Η εκτέλεση φάουλ από τον Εστουπινιάν, η κεφαλιά του Εστράδα μετά την κακή έξοδο του Αλσίμπ, το γύρισμα του Τόρες και η κεφαλιά του Βαλένσια. Όλα αυτά έγιναν με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Αλλά όπως όλα τα γκολ, έτσι κι αυτή η φάση πέρασε από τον έλεγχο του VAR. Αν και πέρασαν μερικά λεπτά για να ξεκαθαρίσει τι είχε συμβεί, τελικά το γκολ αυτό δεν μέτρησε. Δείτε και το σχετικό βίντεο με το τσεκάρισμα της φάσης που έδειξε γιατί το πρώτο γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ δεν σημειώθηκε, τελικά, στο 3ο λεπτό του εναρκτήριου ματς της διοργάνωσης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr