Μουντιάλ

Άνοιξε ο... λογαριασμός από την «άσπρη βούλα» [vid]

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 - 19:06

Το πρώτο γκολ του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήρθε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαλένσια.

Άνοιξε ο... λογαριασμός από την «άσπρη βούλα» [vid]

Χρειάστηκε να περάσουν 16 λεπτά στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στα γήπεδα του Κατάρ για να σημειωθεί το πρώτο γκολ της διοργάνωσης. Όμως αυτό ήρθε από το σημείο του πέναλτι. Με την εύστοχη εκτέλεση από τον Ένερ Βαλένσια.

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας του Εκουαδόρ ήταν εκείνος που είχε σκοράρει στο 3ο λεπτό, αλλά το γκολ δεν είχε μετρήσει. Όμως, στη συνέχεια δεν άργησε πολύ να συνδεθεί με τα αντίπαλα δίχτυα. Η εθνική ομάδα από τον Ισημερινό βρήκε γκολ στο 16'. Μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Ένερ Βαλένσια, καθώς τον ανέτρεψε ο τερματοφύλακας του Κατάρ Αλσίμπ. Ο παίκτης της Φενέρμπαχτσε ήταν απόλυτα ψύχραιμος.

Έστησε την μπάλα στην «άσπρη βούλα» και εκτέλεσε ιδανικά την «εσχάτη των ποινών». Με τον τρόπο αυτό έγινε το 0-1 στο ματς Κατάρ – Εκουαδόρ. Αλλά είναι ένα γκολ που θα μείνει, μιας και είναι το πρώτο που σημειώθηκε στο 22ο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το Μουντιάλ του Κατάρ, το πρώτο στην ιστορία που διεξάγεται χειμώνα.

Photo credit: fifa.com

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr