Μουντιάλ

Μουντιάλ: Ανησυχία στα «τρία λιοντάρια» για Κέιν

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 - 23:49

 Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας αποχώρησε από το γήπεδο με «δεμένο» τον δεξί αστράγαλο.

Μουντιάλ: Ανησυχία στα «τρία λιοντάρια» για Κέιν

Η Αγγλία ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Στο πρώτο της ματς νίκησε 6-2 το Ιράν και έδειξε πώς έχει το φόντα να κάνει κάτι καλό στο φετινό Μουντιάλ. Ωστόσο, παρά την ευρεία νίκη με 6-2 στην αναμέτρηση της πρεμιέρας, τα βλέμματα όλων έχουν πέσει στον Χάρι Κέιν.

Διότι ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αγγλίας έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 75', καθώς από το 48' είχε χτυπήσει στη διεκδίκηση με τον Πουραλιτζάνι. Ο Κέιν αποχώρησε με τον δεξιό του αστράγαλο «μπαταρισμένο» και «δεμένο». Με την ανησυχία να είναι έκδηλη στις τάξεις των «τριών λιονταριών». Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση ενδέχεται τα πράγματα να μην είναι άσχημα.

Μιας και οι πρώτες ενδείξεις σχετικά με τον τραυματισμό του αρχηγού των Άγγλων είναι πώς γλίτωσε τα χειρότερα. Περισσότερα, βέβαια, θα φανούν την Τρίτη μετά και τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο Χάρι Κέιν. Όμως τα πρώτα ρεπορτάζ, αργά το βράδυ της Δευτέρας, ήταν καθησυχαστικά σχετικά με τον σέντερ φορ της Τότεναμ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr