Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: Προβλήματα με την ασφάλεια – Μπήκαν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο!

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 - 11:25

Τα οργανωτικά προβλήματα δεν λείπουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο και όπως αναφέρει η Marca αρκετοί φίλαθλοι βρέθηκαν στις αναμετρήσεις της Δευτέρας χωρίς εισιτήριο.

Μουντιάλ 2022: Προβλήματα με την ασφάλεια – Μπήκαν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο!

Το Κατάρ είχε δεσμευτεί για απόλυτη ασφάλεια κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά η κατάσταση ήταν διαφορετική στην αναμέτρηση της Ολλανδίας με την Σενεγάλη. Οι φίλαθλοι μπόρεσαν να εισέλθουν στο στάδιο Al Thumama χωρίς χωρίς εισιτήριο λόγω προβλήματος του υπολογιστή στο σύστημα ελέγχου πρόσβασης όπως τουλάχιστον αναφέρει η ισπανική αθλητική εφημερίδα Marca. Αυτό μάλιστα συνέβη και νωρίτερα κατά τη διάρκεια της Αγγλίας-Ιράν σύμφωνα με φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Απο την αναμέτρηση της Ολλανδίας με την Σενεγάλη ήταν ξεκάθαρο πως κάτι… δεν πήγαινε καλά καθώς υπήρχαν πολλές κενές θέσεις. Λόγω προβλήματος του υπολογιστή στον έλεγχο πρόσβασης, δεν ήταν δυνατή η σάρωση πολλών εισιτηρίων.

Τελικά, οι άνθρωποι της ασφάλειας αποφάσισαν απλώς να ανοίξουν τις πύλες για να μπορέσουν οι οπαδοί να μπουν στο γήπεδο χωρίς έλεγχο. Οι εξέδρες γέμιζαν, αλλά δεν υπήρχε πλέον καμία παρακολούθηση για το ποιοι ήταν στο στάδιο Al Thumama και αν ήταν άνθρωποι με εισιτήρια.

Επίσης δεν υπήρχε πλέον κανένας έλεγχος για τις θέσεις των εισιτηρίων και αρκετοί φίλαθλοι με φθηνό εισιτήριο θα μπορούσαν να κάθονται σε ακριβότερες θέσεις.

Και στο Αγγλία-Ιράν υπήρξαν προβλήματα με τον έλεγχο των εισιτηρίων στο Στάδιο Khalifa, όπου επίσης οι φίλαθλοι κατάφεραν να μπουν χωρίς έλεγχο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr